ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Α. Μαρίνος: «Ταγμένοι στην υπηρεσία του δημότη»

Τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των νέων Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων συμβούλων ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος  ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους Γιώργο Παναγούλια, Σοφία Μαρινοπούλου και Σπύρο Βασιλείου “για τη σημαντική συμμετοχή τους στην υλοποίηση των έργων και δράσεων του Δήμου” ευχόμενος στους νέους Αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους καλή και παραγωγική θητεία.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε:

«Συνεχίζουμε ως πανίσχυρη αυτοδιοικητική ομάδα, ταγμένοι στην υπηρεσία του δημότη. Πάνω απ’ όλα οι δημότες!  Όλοι μαζί  συνεχίζουμε να οδηγούμε τον Δήμο Πηνειού μπροστά. Είμαι βέβαιος ότι θα τον φτάσουμε εκεί που του αξίζει.

Οι αλλαγές που έγιναν έχουν μοναδικό σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να αξιοποιηθούν σε θέσεις ευθύνης, αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους και συνεχίζοντας με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, την προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του Δήμου. Τους εύχομαι  και πιστεύω ότι θα είναι άξιοι συνεχιστές του έργου των προκατόχων τους.

Όλοι μαζί και σε στενή συνεργασία με τους διευθυντές, τους προισταμένους και  τους εργαζόμενους στον Δήμο θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών»

Οι  νέοι Αντιδήμαρχοι

  1. Άγγελος Μπράτης,  έμμισθος αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών, Τουρισμού και Στρατηγικού Σχεδιασμού
  2. Νίκος Γεωργόπουλος  έμμισθος αντιδήμαρχος  Οικονομικών Υπηρεσιών
  3. Σίμωνας Μάλλιαρης άμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Άθλησης
  4. Μιχαήλ Καλαρίτης έμμισθος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης
  5. Χριστίνα Βρυώνη έμμισθος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Χωροταξίας
  6. Γεώργιος Γεωργιόπουλος έμμισθος αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μεταποίησης και Λαϊκών Αγορών
  7. Ιωάννης Καραμπίνης άμισθο αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος

Εντεταλμένοι σύμβουλοι

Επίσης ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μαρίνος  όρισε τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Μαφρέδα  εντεταλμένο σύμβουλο υπεύθυνο του Γραφείου Κίνησης και τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κολοκατίνη εντεταλμένο σύμβουλο  υπεύθυνος ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ