Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤην ερχόμενη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στο Πάρκο Ξυστρή:...

Την ερχόμενη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στο Πάρκο Ξυστρή: Συναυλία- αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη

Δωρεάν η είσοδος για το κοινό- Με την Πέγκυ Ζήνα, τον Σπύρο Κουτσοβασίλη και τον «δικό μας» Γιάννη Κορίζη

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και το τεράστιο έργο που κληροδότησε σε όλο τον κόσμο, διοργανώνει ο Δήμος Πύργου την ερχόμενη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου  στο Πάρκο Ξυστρή, στις 9 το βράδυ  με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», με την Πέγκυ Ζήνα, τον Σπύρο Κουτσοβασίλη και τον «δικό μας» Γιάννη Κορίζη, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι με πυξίδα τα μελοποιημένα έργα του κορυφαίου δημιουργού.

Για τον Μίκη του κόσμου, τον Μίκη της Ελλάδας, τον Μίκη του Πύργου…Στην πόλη που έζησε, δημιούργησε τις πρώτες μου μουσικές, ανέπτυξε τις πρώτες του πολιτικές ανησυχίες… Στην πόλη που τόσο αγάπησε, και νοστάλγησε λίγο πριν το τέλος του να ξαναζήσει, θα ακουστούν σε μια μοναδική βραδιά μελωδίες που «έντυσαν» τον πιο συγκλονιστικό ποιητικό λόγο.

Η ανακοίνωση έγινε δια στόματος δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Πύργου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου, σε συνεργασία με την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και το Γραφείο Εθελοντισμού, και με την πολύτιμη συνδρομήτης άμισθης συμβούλου του Δήμου σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Φλώρας Παπαγιαννάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ