Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι αριστούχοι της Ηλείας και οι σχολές που επέλεξαν

Οι αριστούχοι της Ηλείας και οι σχολές που επέλεξαν

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Στάμος Παναγιώτης, Ιατρική Θεσσαλονίκης

«Με την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες των πανελληνίων, σήμερα έχω την χαρά να πανηγυρίζω την εισαγωγή μου στην σχολή πρώτης προτίμησης, η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής μου στέφθηκε με επιτυχία και θεωρώ ότι είσοδός μου στην Ιατρική Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον που ονειρεύομαι. Για την επίτευξη του στόχου μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου από το πρώτο ΓΕΛ Πύργου, τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια Ορόσημο Θαλής, τον βιολόγο μου και την φιλόλογο μου και τέλος να ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή σε όλους τους επιτυχόντες».

Μαρίνα Μαυρομάτη, Ιατρική Πάτρας

«Πέρασα τελικά στην Ιατρική Πάτρας, η πρώτη μου επιλογή ήταν η Αθήνα αλλά και με την Πάτρα είμαι εξίσου ευχαριστημένη, το περιμέναμε εξάλλου ότι η στην Αθήνα η στην Πάτρα θα είμαι. Εξάλλου δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η πόλη, όσο η σχολή που πέρασα. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ για μία καινούργια ζωή και εύχομαι φέτος να μας επιτρέψει ο κορωνοϊός να ζήσουμε μία κανονική φοιτητική ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου στάθηκαν φέτος και με βοήθησαν σε αυτόν μου τον αγώνα».

Φίλια  Κοκαλιάρη, Ιατρική Πάτρας

«Αυτή τη στιγμή πετάω από τη χαρά  μου, βλέπω να πιάνω το όνειρό μου και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους γονείς μου και τα αδέλφια μου που πολλές φορές άντεξαν την ένταση που προκαλεί  η συμμετοχή στις πανελλήνιες. Έδινα για 2η φορά, ήμουν φοιτήτρια στην Φαρμακευτική Πάτρας. Θέλω να πως ότι η χαρά μου είναι διπλή διότι  χαίρομαι και για τον αδελφό μου τον Λάμπρο  που έδωσε φέτος εξετάσεις και μπαίνει και αυτός στο Φυσικό Πάτρας».

Μαρία Μικελοπούλου, Ιατρική Πάτρας

«Πέρασα με πολύ προσπάθεια, πολύ κλείσιμο και διάβασμα και είμασι πολύ χαρούμενη μια συγκινημένη γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Εγώ πίστευα  ότι περνάω Ιατρική Ιωαννίνων, αλλά η Πάτρα είναι και κοντά στο σπίτι μου.  Τους καθηγητές μου ευχαριστώ  πάρα πολύ και την οικογένειά μου που με στήριξαν και χαίρομαι πολύ που έκανα και αυτούς υπερήφανους».

Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήταν η σχολή που ήθελα από την αρχή των πανελληνίων, όχι πριν, στην πορεία το έψαχνα ήμουν ανάμεσα σε δύο, αποφάσισα όμως ότι θέλω να περάσω στο  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το περίμενα για να πω την αλήθεια εξαιτίας του βαθμού που είχα γράψει και της περσινής βάσης στην σχολή, τώρα όμως επιβεβαιώθηκα και θα έλεγα ότι είμαι κατενθουσιασμένος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, το φροντιστήριο ΑΛΜΑ και την κυρία Έφη Βαγγοπούλου».

Ειρήνη Μάκοβετς, Φαρμακευτική Αθήνας

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένη παρόλο που δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος, γιατί μου αρέσει πολύ σαν σχολή. Είμαι πολύ χαρούμενη γενικότερα, ξέρω ότι είναι μία σχολή που μου ταιριάζει καθώς έχει επίσης προοπτικές στο μέλλον. Την χαρά μου αυτή την μοιράζομαι με όλους μου επίσης καθηγητές, που με βοήθησαν, με τον κ. Ηλιόπουλο τον φυσικό μου, από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και επίσης καθηγητές επίσης Χημείας επίσης Βιολογίας και επίσης Έκθεσης. Να ευχαριστήσω επίσης την μητέρα μου που με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα και τον πατέρα μου και είμαστε τώρα πολύ ευχαριστημένοι όλοι με αυτήν μου την επίδοση».

Περικλής Μικέλης, Ψυχολογία Θεσσαλοννίκης

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, η πρώτη μου επιλογή όμως ήταν το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης αλλά λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα αλλάζει μέρα παρά μέρα, δεν μπόρεσα να μπω, με άφησε απέξω, λόγω του συντελεστή στα αθλήματα. Παρά το γεγονός ότι είχα γράψει ψηλά. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή της Ψυχολογίας, γιατί μπορώ να συνδυάσω και το κομμάτι του αθλητισμού που με ενδιαφέρει πρωτίστως. Ελπίζω όλοι μου οι φίλοι και γενικότερα τα παιδιά, να καταφέρουν να πιάσουν την επιλογή που επιθυμούσαν και να είναι το ίδιο χαρούμενοι με εμένα. Θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι μου στάθηκαν σε όλο αυτόν τον αγώνα και με τους οποίους χαίρομαι μαζί αυτήν μου την επιτυχία».

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Κωνσταντίνος Πένταρης, Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ

«Περνάω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της πανδημίας, που αν και αύξησε τον ελεύθερο χρόνο, αποσυντόνισε αρκετούς μαθητές, δυσκόλεψε τα μαθήματα και εξουθένωσε ψυχικά όλα τα παιδιά. Παρότι δεν ακλούθησα κάποιο πρόγραμμα στο διάβασμά μου και δεν στερήθηκα τίποτα ιδιαίτερο, με βοήθησε το γεγονός ότι είχα γερές βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια και το διάβασμα που έκανα ήταν ουσιαστικό.  Για το αποτέλεσμά μου θέλω να ευχαριστήσω πρώτα την οικογένειά μου και έπειτα τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου».

3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος ήταν μέσα στις επιλογές που είχα, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία με στήριξε σε όλα τα στάδια της μαθητικής μου πορείας, ήταν ανέκαθεν υποστηρικτική, να ευχαριστήσω επίσης τους καθηγητές μου και αυτούς που μου έκαναν μάθημα στο φροντιστήριο ή ιδιαίτερα στο ΑΛΜΑ  ή την  ΜΑΘΗΣΗ αλλά και τους καθηγητές μου στο σχολείο, μερικοί από τους οποίους μου είχαν πει λόγια που πιστεύω ότι θα με ακολουθούν. Πιστεύω ότι γενικότερα ένας καλός καθηγητής ο οποίος υποστηρίζει τους μαθητές του είναι μία αφορμή, αποτελεί κίνητρο για αυτούς να συνεχίσουν να διαβάζουν αλλά και να προσπαθήσουν περισσότερο σε ό,τι αφορά στον τομέα της μάθησης, της μόρφωσης και της παιδείας».

Κωνσταντίνος Γιαννάτος, Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης ΑΠΘ

«Είναι πραγματικά απερίγραπτο να εκπληρώνεις τον στόχο σου μετά από τόσο μόχθο. Πέρυσι κατάφερα να εισαχθώ στην Φαρμακευτική  σχολή Θεσσαλονίκης , αποφάσισα όμως να κυνηγήσω το όνειρο μου, προσπαθώντας και δεύτερη φορά. Τελικά , αυτή ήταν και από τις αποφάσεις που θα καθορίσουν την ζωή μου. Προς όλα τα παιδιά που πέρασαν ή θα περάσουν την δοκιμασία των πανελληνίων , δώστε ευκαιρίες στα όνειρα σας, αξίζει την προσπάθεια! Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους καθηγητές μου, το σχολείο μου 3ο Γενικό Λύκειο Πύργου, και κυριότερα την οικογένεια μου που δεν σταμάτησε λεπτό να με στηρίζει!».

4ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Κώστας Γερακάρης, Χημικό Θεσσαλονίκης

«Ήταν η πρώτη φορά που έδινα εξετάσεις, έπιασα την δεύτερη επιλογή μου, η πρώτη επιλογή μου ήταν η Ιατρική αλλά είχα μία ατυχία στην Βιολογία και υπάρχει μία περίπτωση να ξαναδώσω. Τώρα έχω περάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Χημικό, σκέφτομαι όμως να ξαναδώσω προκειμένου να πετύχω τον αρχικό μου στόχο, γιατί φέτος για ελάχιστα δεν τον πέτυχα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές με τους οποίους συνεργάστηκα φέτος και πιθανότατα να συνεργαστώ και πάλι του χρόνου».

Μαρία Μουράτη, Χημικό Αθήνας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ, τους καθηγητές μου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου, που με στήριξαν σε όλη αυτή την διαδικασία, τους φίλους μου και κυρίως την κολλητή μου. Θα ήθελα να πω στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να προσπαθήσουν και πάλι, πάντα υπάρχει ελπίδα, ο άνθρωπος που τα προσπαθεί τα καταφέρνει και να μην απογοητεύονται, γιατί θα πετύχουν τα όνειρά τους. Αργά ή γρήγορα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με επιμονή και υπομονή».

Παναγιώτης-Ραφαήλ Μικελόπουλος, Ιατρική Πάτρας

«Καταρχήν θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, εύχομαι να πέρασαν οι περισσότεροι εκεί που ήθελαν και που ήταν η πρώτη τους επιλογή. Σε ό,τι αφορά εμένα τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος, πέρασα στην Ιατρική Πάτρας και ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Θεωρώ ότι πέτυχα το στόχο μου και τώρα θα δούμε σε ό,τι αφορά την φοιτητική ζωή και την σχολή. Εύχομαι φέτος να μπορέσουμε εξαιτίας του κορονοϊού να κάνουμε δια ζώσης μάθημα και να ανοίξουν οι σχολές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους συγγενείς μου και βέβαια τους καθηγητές μου και του σχολείου αλλά και του φροντιστηρίου μου».

ΑΜΑΛΙΑΔΑ

1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Γεωργία Γκιώνη, Ιατρική Πατρών

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ήθελα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οπότε η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη,  αφού βλέπω το όνειρο μου να πραγματοποιείται και βέβαια να αποδίδει το διάβασμά μου».

Αγγελική Τσόπελα, Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα στη πρώτη μου επιλογή  στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο  Πολυτεχνείο ( Ε.Μ.Π.) σειρά 20η. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε μια σχολή που καλύπτει  ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και έρευνας. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα την αδελφή μου, το σχολείο μου (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας),τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν».

2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Νίκη Νικολοπούλου, 2η στην Ιατρική Πατρών

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που κατάφερα.  Ευχαριστώ τους γονείς μου για την στήριξη που μου παρείχαν και τους καθηγητές μου για την καλή προετοιμασία που μου προσέφεραν».

Βασίλης Βασιλόπουλος, Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή, οπότε η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί κατάφερα αυτό που είχα θέσει ως στόχο. Από εδώ και πέρα ανοίγεται μπροστά μου ένας καινούργιος δρόμος γεμάτος πρόκληση και ενδιαφέρον».

Κωνσταντίνος Στασινόπουλος, Στρατιωτική Ιατρική (ΣΑΣ)

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή η σχολή και είμαι πολύ χαρούμενος. Τέλειωσε με επιτυχία και η αγωνία που είχα όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζομαι πλέον για το καινούργιο μου βήμα».

ΚΑΜΠΟΣ

ΓΕΛ Γαστούνης 

Άννα Λιναρδοπούλου, Ψυχολογία ΕΚΠΑ  Αθήνα

«Πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέλφια μου για τη στήριξή τους και φυσικά τους καθηγητές μου».

Ιωάννης Λιναρδόπουλος, Ιατρική Ηρακλείου

 «Πέτυχα το στόχο μου αν και πρώτη επιλογή μου ήταν η Ιατρική Αθηνών».

ΓΕΛ Λεχαινών

Νικόλαος Πανταζής,  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολόγος Υπολογιστών

«Πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου, οι οποίοι με βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αφιερώνω την επιτυχία μου στον παππού μου Πανταζή Νικόλαο , που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή».

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Κατσαούνιας Παναγιώτης, Μηχανικών Αεροσκαφών

«Ευχαριστώ τον Θεό που τα καταφέραμε αυτή τη δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ τους γονείς μου τα αδέλφια μου και φυσικά τους καθηγητές μου στο Λύκειο και το φροντιστήριο».

Κώστας Παπανδρέου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολόγος Υπολογιστών

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά οι κόποι δικαιώθηκαν. Ευχαριστώ τους γονείς μου για τη στήριξή τους και τους καθηγητές μου».

ΒΑΡΔΑ

Ευριδίκη Σταυρούλια, Ιατρική Πατρών

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με το άγχος να βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο τελείωσε με το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς η Ιατρική ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο “Πρίσμα” που με στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθειά μου αυτή».

Αγγελική Σουλάνη, Νομική Κομοτηνής

 «Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά, παρόλα αυτά κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και είμαι πλήρως ικανοποιημένη ! Συμπαραστάτες σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι ήταν η οικογένεια μου, οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου ΑΝΟΔΟΣ!».

ΚΡΕΣΤΕΝΑ, ΖΑΧΑΡΩ, ΠΕΛΟΠΙΟ

Λύκειο Κρεστένων

Αθηνά Κουφωλιά, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, ήταν η πρώτη μου επιλογή. Νιώθω ότι δικαιώθηκε ο αγώνας μου όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές του ΓΕΛ Κρεστένων  καθώς και τους υπεύθυνους των φροντιστηρίων μου για τη στήριξή τους».

Χαρά Νικολακοπούλου, Ψυχολογία Αθηνών

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή  και είμαι πολύ ικανοποιημένη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάλι τους γονείς , την οικογένειά μου και όλους τους καθηγητές που μου στάθηκαν».

Πηνελόπη Μαστοροπούλου, Νομική Αθηνών

 «Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες οι κόποι μου κατάφεραν να ευοδωθούν και κατάφερα να εκπληρώσω τον υψηλότερο στόχο μου που είναι η Νομική Αθηνών. Είμαι πολύ υπερήφανη που πλέον θα υπηρετήσω τη δικαιοσύνη και ευελπιστώ να φανώ αντάξια του λειτουργήματος που θα ακολουθήσω. Θα ήθελα  να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που στάθηκαν δίπλα μου, σε μια τόσο δύσκολη χρονιά και εύχομαι τα καλύτερα για τα υπόλοιπα παιδιά».

Λύκειο Ζαχάρως

Βασιλική Ζαφειράκη, Οδοντιατρική  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 

«Ήταν μέσα στις επιλογές μου. Ήταν μία δύσκολη χρονιά και με την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Σίγουρα οι προσπάθειές μου πιάσανε τόπο και οι κόποι μου όλων των χρόνων προσπάθειας ανταμείφθηκαν. Ήταν μια δουλειά χρόνων από το δημοτικό και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι».

Φαίη Χριστοδουλοπούλου, Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία- Πάτρα ( σειρά επιτυχίας 3η)

«Είμαι  χαρούμενη που πέρασα σε αυτή τη σχολή καθώς ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά και ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα».

Θάλεια-Θεοδώρα Μανουσοπούλου, Αγγλική Φιλολογία Αθηνών

«Χάρηκα που πέρασα στη σχολή αυτή, που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Με την τηλεκπαίδευση που κάναμε τους περισσότερους μήνες το μάθημα ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε  τη συγκέντρωσή μας. Βάσει των συνθηκών όμως είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου».

Λύκειο Πελοπίου

Κωνσταντίνος Φωτεινόπουλος, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρ. ΑΣΟΕΕ)

«Ο κύβος ερρίφθη! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά μου  μιας  και κατέχω πλέον μια θέση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που τόσο επιθυμούσα  και συγκεκριμένα στο γνωστό και πολυπόθητο Τμήμα Διοικητικής  Επιστήμης και Τεχνολογίας.  Η αλήθεια είναι ότι για μια τέτοια δύσκολη χρονιά –λόγω κορωνοϊού- η βάση του τμήματος που επιθυμούσα κινήθηκε αρκετά ψηλά, αλλά με συνοδοιπόρους την οικογένειά μου, το σχολείο μου, τους φίλους μου αλλά και τον κύριο Τάκη Γεωργακόπουλο και τον κύριο Σπύρο Καρανικολό και όλους τους   άλλους αφανείς αρωγούς, έφερα σε πέρας την αποστολή μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά Καλή σταδιοδρομία».  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ