Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΘερινό σινεμά σήμερα το βράδυ στην μαρίνα Κατακόλου: «Θεέ μου τι...

Θερινό σινεμά σήμερα το βράδυ στην μαρίνα Κατακόλου: «Θεέ μου τι σου κάναμε»

Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σας προσκαλούν στις νύχτες θερινού σινεμά στο Κατάκολο στον χώρο της Μαρίνας απέναντι από τα καταστήματα της προκυμαίας.

Μια υπόσχεση που γίνεται πραγματικότητα ώστε να αναβιώσει η μαγεία του κινηματογράφου τις καλοκαιρινές βραδιές. Επιλεγμένες ταινίες του Γαλλικού, Ιταλικού, Αμερικάνικου και Μεξικανικού κινηματογράφου.

Σήμερα  Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 21.30 το βράδυ θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία «ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ».

H Mαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής Γαλλικής κοινωνίας, που έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς.

 Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι! Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους! Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια… ο Σάρλ είναι από την Αφρική. Ξεκαρδιστικές σκηνές με τη Μαρί να έχει πέσει σε κατάθλιψη και τον Κλοντ να προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο.

Θα ακολουθήσουν οι προβολές την Δευτέρα 23 Αυγούστου με την ταινία «ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ»,Παρασκευή 27 Αυγούστου «ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ»,Δευτέρα 30 Αυγούστου «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΙΑ» και Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου «ΜΕΣΙΕ ΣΟΚΟΛΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ