Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό την Κυριακή 22 Αυγούστου: Νύχτα Πανσέληνου στο λιμάνι Κατακόλου

Με διοργανωτές το Δήμο Πύργου και τον ΔΟΠΠ

Κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στην μαρίνα Κατακόλου οι μελωδίες του Γιάννη Σπανού που δεν είναι πια κοντά μας, θα πλημμυρίσουν τον χώρο από τους ανθρώπους που ήταν όμως πάντα κοντά του.

Η εξαιρετική ΠένυΞενάκη, χρόνια στο πλάι του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ο Κώστας Τζιαγκούλας και ο Κοσμάς Κοκόλης που την συνοδεύουν στο τραγούδι ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο Χρήστος Κουμούσης.

«Στα κύματα» των μελωδιών θα βρεθούμε όλοι όσοι αγαπήσαμε διαχρονικά τα τραγούδια που μας συντρόφευσαν κι ακόμα μας συντροφεύουν σε ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών.

Οι συνεργάτες του Γιάννη Σπανού ακολουθούν την σειρά των τραγουδιών όπως ακριβώς ήθελε ο συνθέτης σαν να είναι πάντα μαζί τους.

Ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σας προσκαλούν το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου στις 21.30 ώστε όλοι να σιγοτραγουδήσουμε τα πιο γνωστά τραγούδια του : “Σαν με κοιτάς”, “Οδός Αριστοτέλους”, “Σπασμένο καράβι”, “Μια φορά θυμάμαι”, “Μαρκίζα”, “Είπα να φύγω”, “Βροχή και σήμερα”, “Θα με θυμηθείς”, “Στην αλάνα”, “Μια Κυριακή” “Μι’ αγάπη για το καλοκαίρι”, “Άσπρα Καράβια” και άλλα πολλά  μα πολλά πλάι στο κύμα και το φως του φεγγαριού.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ