Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτην Κορυφή του δήμου Πύργου: Στον "αέρα" βρίσκονται τμήματα του κεντρικού δρόμου

Στην Κορυφή του δήμου Πύργου: Στον “αέρα” βρίσκονται τμήματα του κεντρικού δρόμου

Με επικινδυνότητα γίνεται η διέλευση των οχημάτων

Απροσπέλαστα τείνουν να καταστούν οδικά σημεία  στην τοπική κοινότητα Κορυφής του δήμου Πύργου, τα οποία πλέον εγκυμονούν άμεσους για τους διερχόμενους.

Τα σημεία των δρόμων  έχουν υποχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, εξαιτίας καθιζήσεων  και διαβρώσεων του εδάφους, με αποτέλεσμα να γίνεται με δυσκολία  η διέλευση των οχημάτων.

Η επικινδυνότητα αυτή φάνηκε και στην πυρκαγιά που εξερράγη πρόσφατα σε κοντινή απόσταση από το χωριό και χρειάστηκε να περάσουν πυροσβεστικά και άλλα οχήματα  μεγάλου διαμετρήματος.

Ήδη τα επικίνδυνα οδικά τμήματα  έχουν σημανθεί  και διαχωριστεί με πλαστικά, προκειμένου να ειδοποιούνται οι οδηγοί για τα σημεία που κυριολεκτικά βρίσκονται στον αέρα.

Επίσης  έχουν γίνει εκσκαφές  για τη δημιουργία τοιχίων που θα αποτελέσουν τη βάση για τη στήριξη του κεντρικού δρόμου του χωριού.

Δεν παύει ωστόσο να υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα, γεγονός που σημαίνει ότι οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να μεριμνήσουν  για  την αποκατάσταση  του δρόμου, σε μια περιοχή που έχει απόκρημνα σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ