Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΈγκλημα – Ηλεία: “Κάλεσε” τον δολοφόνο με ανάρτηση – Τι είπε ...

Έγκλημα – Ηλεία: “Κάλεσε” τον δολοφόνο με ανάρτηση – Τι είπε ο αδελφός του Κώστα Τσάχαλου

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας  είχε στοχοποιήσει και παρακολουθούσε το θύμα γνωρίζοντας ότι είχε στο σπίτι πολλά χρήματα.

Τον παλιό καλό καιρό στις γειτονιές και τα χωριά, όταν η εγκληματικότητα ήταν ανύπαρκτο μέγεθος, κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα. Φυσικά σήμερα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και όπως αποδεικνύεται υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι ρομαντικοί που επιμένουν ν’ αγνοούν τους κινδύνους….

Ένας απ’ αυτούς ήταν ο άτυχος 59χρονος Κώστας Τσάχαλος, που έπεσε τα ξημερώματα (γύρω στις 2.30) θύμα ληστείας μετά φόνου στο χωριό Καπελέτο Ηλείας, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Ο δράστης ήταν αίλουρος, άρα νεαρής ηλικίας, διότι σκαρφάλωσε σε παρακείμενο πλάτανο, πήδηξε στο μπαλκόνι του σπιτιού και από το ανοιχτό παράθυρο μπήκε μέσα!

«ΣΗΚΩΣΕ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ!

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, κατάφερε στον Κώστα Τσάχαλο δυο τουλάχιστον θανάσιμα χτυπήματα με χοντρό ξύλο. Το βέβαιο είναι πως γνώριζε ότι το θύμα είχε πολλά λεφτά στο σπίτι του. Ίσως και περισσότερα από 200.000 ευρώ, όπως είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο αδερφός του Θανάσης Τσάχαλος, ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους οπωροκηπευτικών της χώρας με πλήρες δίκτυο διανομής πανελλαδικά και προς εξαγωγή.

Ο στυγερός δολοφόνος είχε σίγουρα πλήρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση του θύματος, γι’ αυτό και οι έρευνες της ΕΛΑΣ έχουν στραφεί σε υπόπτους από την περιοχή. Αξιοσημείωτο είναι ότι επιτόπου έσπευσε ο γεν. επιθεωρητής της ΕΛΑΣ Δυτ. Ελλάδος Απ. Μαρτζάκλης, για να συντονίσει τις έρευνες.  «Ελπίζω ότι θα βρεθεί ο δολοφόνος του αδερφού μου», είπε συντετριμμένος  στην «Π» ο Θανάσης Τσάχαλος και πρόσθεσε:«Ο φονιάς είχε μεγάλο θράσος γιατί γύρω υπάρχουν αρκετά σπίτια και οι γείτονες άκουσαν θορύβους και πετάχτηκαν έξω. Όπως μου είπαν, πρόλαβαν να δουν μέσα στο σκοτάδι τη σιλουέτα του δράστη, ψηλού αναστήματος, που φορούσε μαύρη κουκούλα και κρατούσε στα χέρια δυο σακ βουαγιάζ ή σακούλες…».

Οι σοκαρισμένοι γείτονες μπήκαν στο σπίτι, είδαν αιμόφυρτο τον 59χρονο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ που κατέφθασε και αρχικά τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο ΠΓΝΠ. Το θύμα ζούσε, αλλά δυστυχώς εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς Πάτρα…

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ….
Σύμφωνα με τις πρώτες ηλεγμένες πληροφορίες μας ο φονιάς είχε στοχοποιήσει και παρακολουθούσε το θύμα γνωρίζοντας ότι είχε στο σπίτι πολλά χρήματα. Πολλοί γνώριζαν ότι είναι εύπορος ο Κώστας Τσάχαλος και είχε φροντίσει ο … ίδιος να τους πληροφορήσει, αφού είχε ανεβάσει στο facebook μια βαλίτσα με πολλές δεσμίδες χαρτονομισμάτων!

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος που εκμεταλλεύθηκε ο ληστής, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλλον έδρασε μόνος και πιθανός πρόκειται για αλλοδαπό….

Το σπίτι και η γύρω περιοχή έχουν ήδη «χτενισθεί» από άνδρες της Ασφάλειας. Τα κτυπήματα στο κεφάλι του 59χρονου προήλθαν από ξύλινο πόδι καρέκλας, το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι και ήταν ματωμένο! Εξ άλλου, αναζητείται το μέσο με το οποίο διέφυγε ο δράστης, ενώ εικάζεται ότι το δρομολόγιο διαφυγής του είναι ήδη γνωστό…

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ