Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜυσταγωγία της jazz στον Ηχόκηπο Επιταλίου!

Μυσταγωγία της jazz στον Ηχόκηπο Επιταλίου!

Τον κορυφαίο Ηλείο τρομπετίστα Ανδρ. Πολυζωγόπουλο, απόλαυσαν οι θεατές στο αρχοντικό Μαστροβασιλόπουλου

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος «Επί της Αλός»

Στη μυσταγωγία της  jazz  «ταξίδεψαν» οι θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής,  στον  Ηχόκηπο του αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου στο Επιτάλιο, υπό τους ήχους του κορυφαίου  Ηλείου  τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, σε ένα  εξαιρετικό  αφιέρωμα στον ευαίσθητο και κουλ ήχο του Chet Baker (και όχι μόνο).

Σε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία για τους λάτρεις (και μη) της  jazz, τον Ανδρ. Πολυζωγόπουλο συνόδευσαν,   ο πιανίστας Μάρκος Χαιδεμένος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών που κατέκλυσαν  το χώρο του Ηχόκηπου Επιταλίου.

Ήχοι που δεν ακούς εύκολα, για απαιτητικά και “δύσκολα” αυτιά,  που όμως εγκλώβισαν τις αισθήσεις και πρόσφεραν στιγμές ξεχωριστές και όμορφες στους τυχερούς της βραδιάς, καθώς οι θέσεις ήταν περιορισμένες λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Στην αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Επιταλίου «Επί της Αλός» κ. Ρόη Βελισσάρη, απεύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας τις προσπάθειες που γίνονται για τη διοργάνωση   δράσεων που αποσκοπούν στην ψυχαγωγία  των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

«Ευχαριστούμε το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του στην δεύτερη εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ μας! Μάλιστα, αρκετοί λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση φωτογραφίας “Το Επιτάλιο μιας άλλης εποχής” που λειτουργεί στις αίθουσες του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου. Ευχαριστούμε τους ντόπιους καταστηματάρχες και παραγωγούς κρασιού για την προσφορά και την πολύτιμη στήριξή τους, για ακόμα μια φορά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον χορηγό της εκδήλωσης μας, την “Ηλειακή Ελαιουργία”.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που – από ότι φάνηκε – το ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι…» αναφέρεται εκ μέρους του συλλόγου για την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ