Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ: Διάνοιξη οδού Σπηλιοπούλου στα Λεχαινά

ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ: Διάνοιξη οδού Σπηλιοπούλου στα Λεχαινά

Με αλήθειες και αποδείξεις προς ενημέρωσης των πολιτών

Είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τα Λεχαινά η διάνοιξη του δρόμου αυτού ,διότι θα δώσει σημαντική λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα των Λεχαινών και μας έκανε όλους χαρούμενους!

Το Δελτίο Τύπου που ανακοινώθηκε από τον Δήμο ,παρουσιάζει ένα μεγάλο έργο που η Δημοτική Αρχή πέτυχε έπειτα από 18 χρόνια και το έκανε πράξη με το γνωστό μαγικό ραβδί της.

Θαύματα δεν γίνονται από έναν Δήμαρχο…οι πολίτες ξέρουν πως χωρίς τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου δεν γίνεται καμία διάνοιξη δρόμου, όπως επίσης ξέρουν πως όλα τα δικαστήρια αργούν να τελεσιδικήσουν λόγω αναβολών ,ενστάσεων και προσφυγών.

Αυτό που πρέπει οι πολίτες να μάθουν για το συγκεκριμένο θέμα είναι πως εμείς είχαμε και την θέληση και την γνώση και μαζί με τους δικηγόρους που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, τον κ. Αντωνόπουλο Άγγελο και την κ.Αναστασοπούλου Ζωή πετύχαμε στις 27/9/2018 που έγινε η τελευταία δημόσια συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας να βγει η τελική απόφαση!

Δυστυχώς, η απόφαση δημοσιοποιήθηκε στις 27/11/2019 με Αρ.123/2019 για να μπορέσει το έργο να γίνει πράξη και όχι δεν το έκαναν από την μια ημέρα στην άλλη ο κ. Δήμαρχος με τον αντιδήμαρχό του!

Μετά την δημοσίευση της απόφαση υπάρχει το περιθώριο μόνο 18 μηνών για να γίνει πράξη και αυτό λήγει στις 26/7/2021…

Θέλω να επισημάνω ότι μετά την απόφαση, την υπόθεση ανέλαβε η κ.Ζωή Αναστασοπούλου της οποίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μαζί με ιδιώτη μηχανικό και με έξοδα ενός συμπολίτη μας, ετοίμασαν τα έγγραφα και τις μελέτες οριοθέτησης και έτσι φτάσαμε στην διάνοιξη του δρόμου.

Με τους πολίτες πάντα πρέπει να μιλάμε με αλήθειες και όχι να παρουσιάζουμε το τελευταίο βήμα μόνο.

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν και βοήθησαν ώστε η διάνοιξη να γίνει πραγματικότητα!

Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ

Επικεφαλής «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ