Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤέλος στην αγωνία 1123 υποψηφίων από την Ηλεία -Αρίστευσαν εν μέσω πανδημίας

Τέλος στην αγωνία 1123 υποψηφίων από την Ηλεία -Αρίστευσαν εν μέσω πανδημίας

Τέλος στην αγωνία 1.123 υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δόθηκε χθες αργά το πρωί, καθώς αναρτήθηκαν στα Λύκεια και της Ηλείας οι πίνακες των βαθμολογιών.

Για μία ακόμα χρονιά αρκετά ήταν τα χαμόγελα των επιτυχιών και στην Ηλεία ενώ σε πολλά σχολεία του Νομού, καταγράφηκαν σημαντικές επιτυχίες υποψηφίων. Ειδικότερα τέσσερις Ηλείου μαθητές κατάφεραν να «σπάσουν» το φράγμα των 19.000 μορίων και να βρεθούν ανάμεσα στους υποψηφίους με τις καλύτερες βαθμολογίες σε όλη τη χώρα. Ακόμα περισσότεροι ήταν εκείνοι οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 18.000 μόρια και να είναι ανάμεσα στους αριστούχους των Πανελλαδικών. Σε όλα τα σχολεία της Ηλείας υπήρξαν μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν καθώς μπορεί να μην άγγιξαν το άριστα, αλλά έδωσαν τον δικό τους αγώνα στηριζόμενοι αποκλειστικά με μόνο στις δικιές τους δυνάμεις. Υπήρξε φέτος για πρώτη φορά και η δίδυμη επιτυχία όπου δύο αδέρφια από τη Γαστούνη κατάφεραν να αριστεύσουν συγκεντρώνοντας περισσότερα από 18.000 μόρια, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις υποψηφίων που οι κόποι τους δικαιώθηκαν καθώς επέλεξαν να δώσουν για δεύτερη ή και για τρίτη φορά Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας, περίπου 72.000 υποψήφιοι, όσοι δηλαδή είχαν κάνει εγγραφή, έλαβαν με sms τη βαθμολογία τους. Οι καταστάσεις στα λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Α. Αγγελίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ