Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜήνυμα διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σήμερα (σ.σ. χθες) Παρασκευή 9-7-21 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε στο τέλος της μια δύσκολη χρονιά για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω του κορωνοϊού Covid-19. Παρόλα αυτά όλα κύλησαν ομαλά.

851 μαθητές μας συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και 272 των ΕΠΑΛ. Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί μοιράσαμε τις βαθμολογίες στους διευθυντές των σχολείων οι οποίοι θα τους αναρτήσουν στα σχολεία τους, οι μαθητές θα πάρουν τα αποτελέσματα και με sms στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που έκαναν. Σε αυτούς που είδαν τη βαθμολογία που ανέμεναν να τους ευχηθώ καλές σπουδές στις σχολές που θα εισαχθούν. Στους δε μαθητές που δεν πήγαν καλά στις βαθμολογίες θέλω να τους τονίσω ότι θα υπάρχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να τους υπενθυμίσω αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας «Κάθε εμπόδιο για καλό» που πολλές φορές βγαίνει πραγματικό.

Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς, που υπήρξαν συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό της γνώσης, μοιράστηκαν τις αγωνίες με τα παιδιά τους και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό στήριξαν τους υποψήφιους στην προσπάθειά τους καθώς και στους συνεργάτες μου που έφεραν με μεγάλη επιτυχία σε αίσιο τέλος το δύσκολο έργο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Γιώργος Φωτεινόπουλος

Διευθυντής ΔΔΕ Ν. Ηλείας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ