Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚάλεσμα Ανδρ. Βγενόπουλου προς τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων δήμου Πύργου

Κάλεσμα Ανδρ. Βγενόπουλου προς τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων δήμου Πύργου

Διευκόλυνση των κατοίκων

που επιθυμούν εμβολιασμό

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βγενόπουλος Ανδρέας απέστειλε έγγραφο προς τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πύργου, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Το εμβόλιο είναι το πιο δυνατό όπλο στην αντιμετώπιση της νόσου Covid – 19 με στόχο την ανάγκη θωράκισης της υγείας μας.

Ο Δήμος μας, αρωγός στη μάχη κατά της πανδημίας και στο Εθνικό επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών προσπαθεί να συμβάλλει στην προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας  για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν και δεν ακόμα έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν.

Με απώτερο στόχο την αύξηση της εμβολιαστικής  κάλυψης του πληθυσμού  υπάρχει σχεδιασμός σε εξέλιξη για εμβολιασμό συγκεκριμένων γεωγραφικών  περιοχών και αριθμού ατόμων.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, να μας προσκομίσουν κατάσταση ατόμων (ονοματεπώνυμο &τηλ. επικοινωνίας) της Τοπικής Κοινότητας αρμοδιότητας τους, που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δε μπόρεσαν (π.χ. μεγάλη απόσταση του εμβολιαστικού κέντρου από τόπο κατοικίας, είδος εμβολίου κ.τ.λ.).

Το εμβόλιο που θα χρησιμοποιηθεί είναι της εταιρίας Pfizer/BioNTech. Οι συγκεκριμένες ημέρες που θα πραγματοποιηθούν, θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα δεν άφορα σε κατ’ οίκον εμβολιασμούς (πχ κατάκοιτοι, ΑΜΕΑ)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ