Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜαγική βραδιά από τους τελειόφοιτους σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Μαγική βραδιά από τους τελειόφοιτους σπουδαστές του ΩΔΕΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου το πάρκο Σ.Π.Κ. γέμισε από νότες και χρώματα, στο ρεσιτάλ των τελειόφοιτων σπουδαστών του Ωδείου Ολύμπιον. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, που δείχνει ότι η πόλη μας διψά για τέτοιες εκδηλώσεις. Τη συναυλία διοργάνωσαν ο Δήμος Πύργου, ο Δημοτικός  Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου και το Ωδείο Ολύμπιον.

Εξαιρετικοί οι σπουδαστές του Ωδείου ,ερμήνευσαν θαυμάσια μεγάλα έργα του Ρομαντικού ρεπερτορίου. Σε ρόλο αφηγητή οι σπουδάστριες Παρασκευοπούλου Βασιλική, Χαραλαμποπούλου Γεωργία και Παπαγεωργίου Βασιλική , εισήγαγαν το κοινό στο πνεύμα των έργων που ακολουθούσε. Έπαιξαν κατά σειρά εμφάνισης οι: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, Μουραντίδη Χρυσούλα, Αλεξόπουλος Δημήτρης , Σιδηροκαστρίτης Χρήστος, Νιάρχος Νίκος, Παπαθεοδωροπούλου Μαγδαληνή , Ιβάνοβα Ρουμπίνη.

Στο τέλος της παράστασης ο πρόεδρος του ΔΟΠ Πύργου κ. Χ. Μικελόπουλος πήρε το λόγο για να απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στα Πυργιωτόπουλα που ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο πολύ απαιτητικά και δύσκολα  έργα του Ρομαντικού ρεπερτορίου των Σοπέν, Μπετόβεν , Ραχμάνινοφ, Προκόφιεφ, Πιατσόλα και ταξίδεψαν όσους παρευρίσκονταν σε άλλους ήχους και εποχές, καθώς και την διευθύντρια τους κ. Δ.Περσαινίτη  για την δουλειά που κάνει και το αποτέλεσμα.

Στην εναρκτήρια ομιλία της η κ.Περσαινίτη τόνισε την σημασία της συνέχειας που πρέπει να έχει η εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές. Το Ωδείο Ολύμπιον αγκαλιάζοντας τα διαδικτυακά μαθήματα, το μοναδικό μέσο που ήταν εφικτό δια μέσου καραντίνας κατάφερε χωρίς επιμήκυνση σχολικού έτους να πραγματοποιήσει τις απαιτητικές  του εξετάσεις, αφού είναι γνωστό ότι οι εξεταστικές επιτροπές του απαρτίζονται από κορυφαία ονόματα του χώρου. Να δώσει με επιτυχία 4 πτυχία και 1 Δίπλωμα σε πιάνο και κιθάρα και να οργανώσει δύο ακόμα διαδικτυακές  συναυλίες στο θέατρο Απόλλων για όλους τους μαθητές του που θα προβληθούν προσεχώς στο YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ