Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚάλεσμα του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης: «Ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, καλώ...

Κάλεσμα του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης: «Ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, καλώ όλους τους δημότες να εμβολιαστούν»

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες Ανδραβίδας – Κυλλήνης αλλά και σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας από την διασπορά της πανδημίας του Covid-19, απευθύνει ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, μετά την «έκρηξη» των νέων κρουσμάτων στην Ηλεία την τελευταία εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λέντζας ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι όλη αυτή η περίοδος του εγκλεισμού έχει δημιουργήσει την επιθυμία να βγούμε έξω, να κάνουμε κοινωνικές συναναστροφές, να διασκεδάσουμε. Ο κορωνοϊός όμως συνεχίζει να είναι εδώ, μας χτυπάει την πόρτα σε καθημερινή βάση, δεν έχουμε τελειώσει. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα μπορούν να μας οδηγήσουν πολλούς μήνες πίσω, ακόμα και σε κλεισίματα με όλες τις καταστροφικές συνέπειες τόσο για την κοινωνία και τις προσωπικές ελευθερίες όσο και για την οικονομία.

Για το λόγο αυτό καλώ όλους τους δημότες Ανδραβίδας – Κυλλήνης αλλά και όλους τους δημότες, πρώρα απ’ όλα να εμβολιαστούν. Το εμβόλιο αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό φάρμακο ενάντια στον Κορωνοϊό. Πρέπει να γίνει το εμβόλιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε το τείχος της ανοσίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ