Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΤελευταία προειδοποίηση προς τους οφειλέτες

Τελευταία προειδοποίηση προς τους οφειλέτες

ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας

Ένα βήμα πριν τη διακοπή υδροδότησης σε οφειλέτες και τη βεβαίωση των οφειλών τους στην Εφορία βρίσκεται η ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, ως έσχατο μέσο για την αντιμετώπιση άμεσων λειτουργικών υποχρεώσεων της επιχείρησης.

Στο θέμα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Μαρούντας, τονίζοντας: «Μετά από μια μακρά περίοδο ελαστικότητας και ανοχής, λόγω των συνθηκών που μας έχει επιβάλει η πανδημία, η ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας είναι υποχρεωμένη να θέσει επιτακτικά το ζήτημα της τακτοποίησης των οφειλών των καταναλωτών. Οι οφειλές αυτές έχουν σωρευθεί με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑ να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την είσπραξη των τελών – οφειλών και κάθε καθυστέρηση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της επιχείρησης.

Έτσι, αν οι οφειλέτες (επιχειρήσεις και οικίες)δεν ενδιαφερθούν για την πληρωμή των οφειλών τους, η ΔΕΥΑ θα βρεθεί στην πολύ δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην διακοπή υδροδότησης προς αυτούς, στη βεβαίωση των χρεών τους στη ΔΟΥ Πύργου και στην άσκηση αγωγής προς αυτούς». 

Όπως τόνισε ο κ. Μαρούντας η ΔΕΥΑ έχει γνωστοποιήσει αυτά τα δεδομένα με ατομικές – προσωπικές επιστολές προς τους οφειλέτες αλλά και μέσω κάθε λογαριασμού που έχει εκδοθεί τους τελευταίους μήνες. «Είναι η τελευταία ανακοίνωση που κάνουμε και μετά τις 15 Ιουλίου, που είναι η προθεσμία τακτοποίησης των οφειλών, θα αναγκαστούμε να επιβάλουμε τα προαναφερθέντα μέτρα», κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ