Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε τη συνδρομή δύτη η αποκατάσταση της βλάβης στα αντλιοστάσια της βόρειας...

Με τη συνδρομή δύτη η αποκατάσταση της βλάβης στα αντλιοστάσια της βόρειας ζώνης Πηνειού

ΓΟΕΒ

Η  αρδευτική περίοδος  έχει μπει στην πιο κρίσιμη φάση. Οι καλλιέργειες βρίσκονται στην κορύφωσή τους και  οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες αυξάνουν κατακόρυφα τις υδατικές απαιτήσεις.

Όπως  είναι γνωστό σε όλους,  το δίκτυο λειτουργεί  στα όρια του και  οι ζημιές και οι βλάβες είναι αναπόφευκτες.  Παρόλα αυτά γίνεται προσπάθεια και στην πλειονότητα των περιπτώσεων το προσωπικό του ΓΟΕΒ επεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά,  με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Την περασμένη εβδομάδα  αντιμετωπίστηκε μια  ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση στα αντλιοστάσια  της βόρειας ζώνης Πηνειού, όπου ο καύσωνας των τελευταίων ημερών δεν άφηνε περιθώρια. Για την αποκατάσταση   χρειάστηκε  η διακοπή της υδροδότησης στην κεντρική διώρυγα, κάτι που τελικά αποφύγαμε χρησιμοποιώντας δύτη, ο οποίος συνέδραμε αποφασιστικά  το συνεργείο του ΓΟΕΒ .

Τελειώνοντας  θέλουμε να επισημάνουμε  στους παραγωγούς την ανάγκη συνεργασίας με τους ΤΟΕΒ που ανήκουν, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του δικτύου στην περιοχή τους ιδιαίτερα τώρα που οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ