Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Καταγγέλλω δημοσίως αυτούς που εφευρίσκουν τεχνάσματα για να μπλοκάρουν το έργο του...

«Καταγγέλλω δημοσίως αυτούς που εφευρίσκουν τεχνάσματα για να μπλοκάρουν το έργο του βιολογικού καθαρισμού»

Ανακοίνωση του Προέδρου της κοινότητας Στρουσίου

Θέλω να καταγγείλω δημοσίως με όλη τη δύναμη που έχω, όλους αυτούς που κατά καιρούς εφευρίσκουν τεχνάσματα για να μπλοκάρουν το έργο του βιολογικού καθαρισμού στη κοινότητα Στρουσίου. Είναι οι γνωστοί άγνωστοι κύκλοι που από την επομένη των αυτοδιοικητικών  εκλογών προ δύο ετών, το μόνο που προσπαθούν είναι να αναστείλουν την εκτέλεση του έργου, με κάθε τρόπο ηθικό και μη, για τους δικούς τους λόγους και όχι για το καλό της κοινότητάς.

   Με κάνει να διερωτώμαι, ποιος ο λόγος που οι «κύριοι» αυτοί, ζήτησαν προεκλογικά τη ψήφο των συμπολιτών μας, ήθελαν να λύσουν προβλήματα ή πασχίζουν να δημιουργήσουν νέα; Τους ενδιαφέρει η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών της κοινότητάς μας, ή μια καρέκλα στο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου;

   Όσον αφορά αυτούς τους οποίους αναφέρομαι, να γνωρίζουν ότι με αυτές τις συμπεριφορές μόνο απέναντί τους θα βρίσκομαι, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για το καλό της κοινότητας. Καλώ λοιπόν τον δήμαρχό του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, γνωρίζοντας το πόσο αγωνιστής είναι, να αναδείξει τα προβλήματα που προανέφερα, καθώς και εκείνους που με αλαζονεία τα δημιουργούν, όποιοι και αν είναι αυτοί. Καλώ επίσης και τους υπολοίπους προέδρους των κοινοτήτων, να πάρουν θέση για το θέμα που τους αφορά.

   Τελειώνοντας, πιστεύω ότι μόνο να ντρέπονται θα έπρεπε εκείνοι που για τα δικά τους συμφέροντα δε θέλουν τη πρόοδο του χωριού. Τους αφήνω στη κρίση των συμπολιτών μου.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης

Πρόεδρος Κοινότητας Στρουσίου

Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ