Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Αργά ανακαλύψατε την Ατλαντίδα και μάλιστα με λάθος τρόπο Δήμαρχε Πηνειού κ....

«Αργά ανακαλύψατε την Ατλαντίδα και μάλιστα με λάθος τρόπο Δήμαρχε Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο»

(Σχετικά με τις δηλώσεις 14/06/2021 για τον σύνδεσμο ΄΄ΗΡΑΚΛΗΣ ΄΄ )

Παρακολουθώντας τον συνεχιζόμενο πολιτικό κατήφορο του κ. Ανδρέα Μαρίνου, γίνεται πλέον συνειδητή σε όλους η πολιτική του διάθεση, που στόχο έχει την επένδυση, στο διχασμό και στην επιλεκτική διαίρεση, τόσο των μελών του Συνδέσμου ΄΄ ΗΡΑΚΛΗΣ ΄΄, όσο και των  Δημοτικών εκπροσώπων και αρχών που συμμετέχουν στην διοίκηση του.

Γίνεται επίσης γνωστή σε όλους η επιθυμία – τακτική του, ότι η διαχείριση των όποιων πολιτικών στόχων πρέπει να περνάει μέσα από ΄΄εξώδικα΄΄ κ.λ.π., πράγματα εντελώς πρωτόγνωρα και μη συμβατά με την έως τώρα αρμονική διοίκηση του συνδέσμου ΄΄ΗΡΑΚΛΗΣ΄΄.

Διαθέτοντας επιλεκτική πολιτική μνήμη αναφέρεται στην επιτυχία της χρηματοδότησης των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται έργο 1.630.000 για Μαρκόπουλο- Αγία  Μαύρα. Επίσης αναφέρεται μόνο σε μέρος των ανθρώπων (ως προς τον αριθμό) που ενήργησαν αλλά σε ΚΑΜΜΙΑ  περίπτωση στο σύνολο των εμπλεκομένων.

Δεν θα περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό πλέον από τον Δήμαρχο Πηνειού, που πιστεύει πως με την απόκρυψη-παραπληροφόρηση  εδραιώνει την πολιτική του παρουσία, στα πολιτικά δρώμενα τόσο του Δήμου μας, όσο και των φορέων –συνδέσμων που έχουν ως μέλος και το Δήμο μας. 

Παραβλέπει λοιπόν συνειδητά στις δηλώσεις του, τόσο τα  2 μέλη εκπροσώπους της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Πηνειού , Αποστολόπουλο  Αντώνιο και Διονύσιο Γεωργόπουλο, στο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου ΄΄ ΗΡΑΚΛΗΣ ΄,΄ που διετέλεσαν μέλη και πρόεδροι,  όσο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. . Ξεχνάει τους συνεργάτες του συνδέσμου,  την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού, την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, του Δήμου Πηνειού και πολλά άλλα.

Η πρόβλεψη μας για την ΄΄πολιτική επικινδυνότητα ΄΄ του συγκεκριμένου Δημάρχου Πηνειού δυστυχώς γίνεται ολοένα  πραγματικότητα.

Τον καλούμε έστω και τώρα, να κατανοήσει ότι η σημερινή πολιτική πραγματικότητα απαιτεί ΄΄συνθέσεις ΄΄ και όχι ΄΄αντιθέσεις΄΄ , γιατί ο διχασμός εξυπηρετεί στάσιμες και οπισθοδρομικές πολιτικές ξεπερασμένων εποχών. Σε αντίθεση λοιπόν, με τον κ. Ανδρέα Μαρίνο, εμείς επενδύουμε στην ενότητα, την συνεργασία, την ομόνοια, γιατί πάνω από όλα μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.

 (Ο επί 13 έτη μέλος του συνδέσμου ΄΄ΗΡΑΚΛΗΣ ΄΄ και παλαιότερα Πρόεδρος).

Διονύσιος Γεωργόπουλος 

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Μείζονος  Μειοψηφίας 

Δήμου Πηνειού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ