Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝέο μέλος στον «Ηρακλή» ο Έκτωρ Ρουμελιώτης

Νέο μέλος στον «Ηρακλή» ο Έκτωρ Ρουμελιώτης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Νέα απώλεια για την παράταξη Μάλιαρη – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θ. Κατσάπης

Ακόμα μία αποχώρηση από την παράταξη Μάλιαρη είχαμε στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Θεόδωρου Κατσάπη, ο οποίος πλέον είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Η ανεξαρτητοποίηση ήρθε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο με τον κ. Κατσάπη να επικαλείται προσωπικούς λόγους, ωστόσο δεν γίνεται να μην συνδεθεί με τις εκλογές για την κενή θέση στον Σύνδεσμο Ηρακλής που είχαμε στη συνεδρίαση. Επρόκειτο για την θέση που έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Δήμου Βατσή και για την οποία τελικά έθεσε υποψηφιότητα από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Έκτωρ Ρουμελιώτης. Οι πληροφορίες θέλουν και τον Θεόδωρο Κατσάπη να ήθελε να θέσει υποψηφιότητα.

Τελικά, υπήρξε μόνο η υποψηφιότητα Ρουμελιώτη, ο οποίος εκλέχθηκε με 8 ψήφους, ενώ 2 ψήφους πήρε ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος και έναν ο Οδυσσέας Μανίας (ψήφιζε μόνο η αντιπολίτευση).

Πλέον, η παράταξη Μάλιαρη μετρά μόλις δύο μέλη στο Δ.Σ. Τον Βασίλη Τσιρίκο και τον Έκτορα Ρουμελιώτη. Έχει διαγραφεί ο Δήμος Βατσής, έχει ανεξαρτητοποιηθεί ο Θεόδωρος Κατσάπης, ενώ ο επικεφαλής Διονύσης Μάλιαρης, όπως και οι Κόλλιας-Κορομηλάς βρίσκονται σε αργία λόγω της γνωστής δικαστικής περιπέτειας.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ