Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Στυγερό πολιτικό έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση»

«Στυγερό πολιτικό έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση»

Την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας ζήτησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου, με σκοπό την  οργάνωση αντιδράσεων κατά της κυβερνητικής απόφασης, για κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας, ζήτησε  προχθές η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ».

Σε επιστολή τους προς τον  πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας κ. Αντώνη Πατρινό,  ο επικεφαλής της παράταξης Κράλλης Δημήτρης και ο δημοτικός σύμβουλος Κράλλης Γιώργος αφού έκαναν  λόγο για «στυγερό πολιτικό έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση με την διαγραφή της Αμαλιάδας και της Ηλείας,  από τον πανεπιστημιακό χάρτη της χώρας προχωρώντας στην κατάργηση των πανεπιστημιακών τμημάτων Αμαλιάδας – Πύργου», ζήτησαν την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα  Δευτέρα 17 Μαΐου και ώρα 07:00μμ.

Στην εν λόγο συνεδρίαση η παράταξη πρότεινε  να παρευρεθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους του νόμου καθώς και το σύνολο των φορέων της πόλης.

Σήμερα στις 8 το βράδυ ωστόσο όπως είναι γνωστό θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πάρκο Ξυστρή, με από κοινού διοργανωτές τους  δημάρχους Πύργου και Ήλιδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ