Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο»

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο»

Ο  Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος σχετικά με τη σύσταση Αναπτυξιακού φορέα στην Ηλεία

Ο  Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος αναφορικά με  δημοσίευμα σχετικά με τη σύσταση Αναπτυξιακού φορέα στην Ηλεία, έκανε την εξής δήλωση:  

“Εδώ και πολλούς μήνες έχει ξεκινήσει μια συζήτηση, θεωρητικού επιπέδου κυρίως, σε σχέση με την σύσταση ενός Αναπτυξιακού φορέα στην Ηλεία που ανταποκρίνεται στο νέο θεσμικό πλαίσιο. Έχουμε συζητήσει και με τον Γιάννη Λυμπέρη, και με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο και με τον Σάκη Μπαλιούκο. Υπάρχει βεβαίως η ΑΝΟΛ, αλλά εξετάζουμε και με το νέο Αναπτυξιακό Νόμο τι θα κάνουμε. Ο Nόμος δεν είναι περιοριστικός, σε πόσους συνδέσμους θα συμμετέχει ένας Δήμος, εάν είναι εντός ή εκτός Nομού. Δεν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί. 

Σε σχέση με το δημοσίευμα που θέλει τους τρεις δημάρχους να συμπράττουν σε Αναπτυξιακό φορέα, συζήτησα μαζί τους και δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και μορφοποιημένο. Το δημοσίευμα είναι πολύ πιο «μπροστά» από την πραγματικότητα που υπάρχει και δεν ξέρω από πού αντλούνται αυτές οι πληροφορίες ή αν έχουν κάποια σκοπιμότητα ή είναι παρελκυστικά τα στοιχεία που τους έχουν δώσει. Σημασία έχει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις συλλογικές δράσεις στο Νομό Ηλείας. Είμαστε από τους πρώτους που μιλάμε για Αναπτυξιακό Σύνδεσμο και θα συμμετέχουμε σε δράσεις εκτός Νομού γιατί υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά τα οποία εξυπηρετούνται απ’ αυτή την συμμετοχή μας σε συνδέσμους στην Αττική ή οπουδήποτε.

Άρα λοιπόν είμαστε σε συζητήσεις, δεν υπάρχει κατάληξη ή συμφωνία ούτε στην έδρα του Συνδέσμου, ούτε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έλεος πια με αυτά τα Ηλειακά φαινόμενα του «διαίρει και βασίλευε»!

Στέλνω λοιπόν και εγώ ένα μήνυμα: Εμείς λαμβάνουμε μόνο τα μηνύματα του γενικού συλλογικού λαϊκού συμφέροντος! Μηνύματα άλλων συμφερόντων δεν τα λαμβάνουμε εμείς, δεν έχουμε τέτοιους δέκτες! «Κόβονται» στα αφτιά μας…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ