Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠροσφορά αγάπης από τον παιδικό σταθμό “Μαριέττα”

Προσφορά αγάπης από τον παιδικό σταθμό “Μαριέττα”

Στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου

Τρόφιμα μακράς διαρκείας και κόκκινα αυγά για όλες τις οικογένειες που στηρίζει το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου παρέδωσε το προσωπικό του παιδικού σταθμού “Μαριέττα” στον υπεύθυνο του Γραφείου Γιάννη Πλεμμένο.

Η πρώτη δράση του παιδικού σταθμού με το Γραφείο Εθελοντισμού έγινε τα περασμένα Χριστούγεννα και ανανεώθηκε πάλι με μια μεγάλη προσφορά αγάπης σε οικογένειες και παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Όλες τις προηγούμενες ημέρες το προσωπικό του παιδικού σταθμού συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας και με περίσσεια τέχνη έβαψε τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά. «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε για μια ακόμα χρονιά να συμμετάσχουμε στο μεγάλο έργο του εθελοντισμού και με αφορμή τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα να κάνουμε πράξη το νόημα της ανάστασης που δεν είναι άλλο από τη νίκη απέναντι στη δυστυχία και στον θάνατο. Ευχή όλων μας η αγάπη μέσα μας να συνεχίσει να ανθίζει παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Μόνο με την αγάπη και την προσφορά μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους μας» δηλώνει η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού «Μαριέττα»  Ιωάννα Πανταζοπούλου.

Ο κ. Πλεμμένος παρέλαβε όλα τα τρόφιμα από τις υπέροχες κυρίες του «Μαριέττα» που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου. Αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και δήλωσαν όλες παρούσες στις επόμενες δράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ