Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνοίγει δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ανοίγει δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Από τις 5 Μαΐου

Δεύτερη εμβολιαστική γραμμή για τις ηλικίες από 30 – 39 ετών με το μονοδοσιακό εμβόλιο Johnson & Johnson εγκαινιάζεται στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τις 5 Μαΐου, όπως εξάλλου ανακοίνωσε προχθές στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι ηλικιακές ομάδες που θα εμβολιαστούν στη νέα αυτή εμβολιαστική γραμμή θα τυγχάνουν τις ίδιες, υψηλού επιπέδου, φροντίδες με αυτές της πρώτης εμβολιαστικής γραμμής. Παράλληλα, το ωράριο λειτουργίας των εμβολιαστικών έργων θα παραταθεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα του εμβολιασμού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς τα καθημερινά ραντεβού θα είναι πλέον περισσότερα.

Β. Δημητρόπουλος: «Χαιρετίζουμε την ανάπτυξη της δεύτερης εμβολιαστικής γραμμής»

Όπως τόνισε ο υπεύθυνος του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, Γενικός Ιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος: «Χαιρετίζουμε την ανάπτυξη της δεύτερης εμβολιαστικής γραμμής, από τις 5 Μαΐου, στο εμβολιαστικό κέντρο Αμαλιάδας, με το μονοδοσιακό εμβόλιο Johnson & Johnson. Μεγάλη μερίδα, από τον πληθυσμό της Ηλείας, που αφορά της ηλικιακές ομάδες, βάση του καθορισμένου σχεδίου, θα εξυπηρετηθεί, με τον ίδιο υφιστάμενο υψηλού επιπέδου κ ευθύνη  εμβολιασμό που τυγχάνουν, τα άτομα που ήδη εμβολιάζονται στην πρώτη γραμμή της Pfizer. Συνάμα η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Εμβολιαστικών Κέντρων από τις 08.00 ως τις 22.00 θα επιτρέψει τα κλειστούν ποιο πολλά ραντεβού, και περισσότεροι συνάνθρωποι μας να εμβολιαστούν. Η αιτήσεις κ η απαίτηση εμβολιασμού είναι μεγάλη, και πολλούς ο χρόνος τους πιέζει. Υπομονή, καλή δύναμη, εφαρμογή των προφυλακτικών μέτρων, και η ” Ελευθερία” είναι κοντά!! Καλό Πάσχα σε όλους!!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ