Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Η μόνη αστοχία είναι οι δηλώσεις του κύριου Λέντζα!»

«Η μόνη αστοχία είναι οι δηλώσεις του κύριου Λέντζα!»

Απάντηση στη δήλωση του κ. Λέντζα για την επέκταση του προσήνεμου μώλου στο Λιμάνι της Κυλλήνης

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα στην «ΠΡΩΤΗ». Για το έργο επέκτασης του προσήνεμου μώλου στο Λιμάνι της Κυλλήνης, έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ. Η απάντηση έχει ως εξής:

«Με την πρώτη δυσκολία που παρουσιάζεται στην υλοποίηση κάποιου έργου, ο Δήμαρχος πάντα με τον καλό λόγο και την προσπάθειά του να αποφύγει τις ευθύνες του, δηλώνει αστοχία στην μελέτη από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Αλλά και αστοχία στην παραλάβη της μελέτης από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή. Χωρίς όμως συγκεκριμένα να μας ενημερώνει που βρέθηκε η αστοχία.

Αλλά είναι γνωστό πλέον πως οι δηλώσεις του πάντα αναφέρουν πως κάτι λείπει από τα έτοιμα έργα και με τις ενέργειές του, τώρα, ξεπερνά όλες τις δυσκολίες.

Η δεύτερη αστοχία του είναι ότι δήλωσε πως ποτέ δεν έχει ενημερωθεί για το έργο. Είναι γνωστό ότι στο λιμάνι της Κυλλήνης έτρεχαν δύο έργα, η τσιμεντόστρωση της βόρειας προβλήτας και η επέκταση του προσήνεμου μώλου και είχε γίνει προγραμματική σύμβαση με το ΔΛΤ Κυλλήνης και την ΠΔΕ για την υλοποίησή τους. Αλλά ο κύριος Λέντζας όταν ανέλαβε πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν ασχολήθηκε και ποτέ δεν είχε ζητήσει ενημέρωση ούτε από εμένα ούτε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μικρά εμπόδια παρουσιάζονται κατά την υλοποίηση όλων των έργων αλλά δεν λύνονται με την κινδυνολογία και την αποποίηση ευθυνών, ειδικότερα όταν υλοποιείται από την ΠΔΕ, η οποία έχει πολύ καλή στελέχωση τεχνικής υπηρεσίας.

Ευτυχώς, η οικονομική επιτροπή της ΠΔΕ έδωσε την λύση άμεσα και ο κ. Λέντζας έμεινα για ακόμα μια φορά με μια άστοχη δήλωση.

Όπως, άστοχο και το δημοσίευμά του για το αντιπλημμυρικό έργο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών. Ένα έργο που το παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, έτοιμο προς υλοποίηση από το 2019.

Όπως, έχουμε αναφέρει πολλές φορές η αγωνία μας δεν είναι η αυτοδιαφήμιση αλλά η υλοποίηση των έργων για τα οποία παλέψαμε κατά την θητεία μας.

Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ

Επικεφαλής «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ