Υλικές προμήθειες στους σεισμοπαθείς της Λάρισας

Από το γραφείο Εθελοντισμού δήμου Πύργου

Σε υλικές προμήθειες πρώτης ανάγκης, και συγκεκριμένα σε χαρτικά είδη, εξαργυρώθηκαν τα χρήματα που συγκέντρωσε το γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Λάρισας.

Λίγες μέρες μετά τον ισχυρό σεισμό που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή και τους κατοίκους, το Γραφείο Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων Καταραχίου ήρθε σε επικοινωνία με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους.

Έτσι, το ποσό που απέστειλε το Γραφείο, χρησιμοποιήθηκε σε αγορά χαρτικών ειδών που ήδη διανεμήθηκαν στους κατοίκους της περιοχής που αντιμετωπίζουν ακόμη σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας απέστειλαν και τις σχετικές φωτογραφίες με την αγορά των ειδών ευχαριστώντας θερμά το Δήμο Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού, τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου και τους δημότες του Πύργου που βοήθησαν με τον τρόπο αυτό σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των σεισμοπαθών κατοίκων.

“Από την πρώτη στιγμή ήρθαμε σε επαφή με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας ώστε να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο ήταν εφικτό.

Όλοι εδώ εμείς στον Πύργο γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιπτώσεις ενός ισχυρού σεισμού και τις ανάγκες των σεισμοπαθών μέχρι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες που συνέδραμαν οικονομικά και φυσικά τα μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου που πάντα βρίσκονται στο πλευρό μας”, δηλώνει ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ