Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στην κεντρική πλατεία Πύργου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών συλλόγων Ηλείας τιμά τα 111 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό των αγροτών στο Κιλελέρ. Για εμάς, το Κιλελέρ αποτελεί φάρο και πυξίδα στην καθημερινή πάλη που διεξάγουμε για τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Το Κιλελέρ φωτίζει τους σύγχρονους αγώνες ώστε να παραμείνουμε και να καλλιεργήσουμε την γη μας ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, που βρίσκονται σε αγαστή σύμπνοια με τις αποφάσεις της ΕΕ και της ΚΑΠ. Αποφάσεις και πολιτικές που θέλουν την Ελλάδα χώρα εισαγωγής αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων ενώ έχουμε ιδανικές κλιματικές συνθήκες, μηχανοποιημένη παραγωγή, τεχνογνωσία και μεράκι του αγρότη και κτηνοτρόφου και μπορούμε να καλύψουμε όλες τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας με φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, καθώς και πρώτες ύλες για τη μεταποιητική βιομηχανία.

Έχουν ξεκληρίσει δεκάδες χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους τα τελευταία χρόνια ερημώνοντας τα χωριά μας. Οι βιομηχανίες και οι έμποροι παίρνουν πάμφθηνα την παραγωγή μας και μας πουλάνε πανάκριβα τα μέσα και εφόδια, χωρίς καμιά στήριξη και προστασία, καμιά απόφαση προς όφελος μας από τις κυβερνήσεις.

Το Κιλελέρ μας εμπνέει και μας οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα που τότε και τώρα έχουν την ίδια αξία. Τιμάμε το Κιλελέρ με οργάνωση και δυνάμωμα των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, με ζωντανή λειτουργία που να ενημερώνουν, συσπειρώνουν, κινητοποιούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους. Τιμάμε το Κιλελέρ με μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης, με κοινή δράση και συμμαχία με τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, δίνοντας δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας.

 Συμμετέχουμε:

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Παλεύουμε για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στο νομό, ενάντια στην κρατική καταστολή, να παρθούν μέτρα από την κυβέρνηση για ενίσχυση του εισοδήματος όσον συναδέλφων αγροτών και κτηνοτρόφων έχουν πληγεί από την πανδημία.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ