ΠΥΡΓΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ

485

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, την πλησίασε και την απείλησε με μαχαίρι

Πύργος: Ανθρωποκυνηγητό για Πακιστανό επίδοξο βιαστή και ληστή

«Χτενίζουν» τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας οι διωκτικές αρχές για να εντοπίσουν έναν Πακιστανό που φέρεται ότι αποπειράθηκε να ληστέψει και να βιάσει μία νεαρή γυναίκα απειλώντας την με μαχαίρι, στα όρια της τοπικής κοινότητας Κολιρίου, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, περπατούσε μόνη της σε ένα στενό δρομάκι με ελλιπή φωτισμό όταν την πλησίασε ένας μελαψός άνδρας, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει. Όμως, εκείνη έβαλε τις φωνές παρά τον τρόμο που ένιωσε, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να το βάλει στα πόδια φοβούμενος να μην συλληφθεί.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί αν στις προθέσεις του δράστη ήταν η ληστεία ή αν σχεδίαζε να βιάσει την άτυχη κοπέλα ή ακόμη και τα δύο, η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μοναχικές κοπέλες δέχονται επίθεση σε απόμερα σημεία. Πάντως, έχουν ήδη γίνει προσαγωγές υπόπτων και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

πηγή: protothema.gr