Πολυτεχνείο: Κλείνει το κέντρο της Αθήνας για την επέτειο – Στις 15:00 η πορεία, «ρολά» στις 14:00 σε 4 σταθμούς του Μετρό

77

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα Μέσα και ποιες ρυθμίσεις κυκλοφορίας έχουν δρομολογηθεί

Εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών προσέρχονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στον χώρο του Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την 50ή επέτειο της εξέγερσης. Ο χώρος έχει γεμίσει με λουλούδια και ζωγραφιές ως φόρο τιμής στη μνήμη των ανθρώπων που αντιστάθηκαν και πολέμησαν για τη Δημοκρατία.

Την ίδια ώρα, απροσπέλαστο θα είναι σε λίγο το κέντρο της Αθήνας καθώς θα κλείσουν κεντρικοί σταθμοί του Μετρού, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, γιατί στις 15:00 θα ξεκινήσει η μεγάλη πορεία.

Αφετηρία της πορείας είναι το Πολυτεχνείο και με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr