Δήμος Ήλιδας: Τεράστια νίκη Χριστοδουλόπουλου-Παπαδάκου!

364

Με το ασύλληπτο ποσοστό του 63,75% νέος Δήμαρχος Ήλιδας αναδείχθηκε ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Στην εκλογική αναμέτρηση της 15 ης Οκτωβρίου ο  Χριστοδουλόπουλος συγκέντρωσε 9,187 ψηφοδέλτια, ενώ ο  Γιάννης Λυμπέρης με το 36,25 % συγκέντρωσε 5.224.

Μετά τη μεγάλη νίκη το εκλογικό κέντρο του Χρίστου Χριστοδουλόπουλου «κάηκε»!

Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τόνισε: «Νικήσαμε- Νικήσατε! Με το θριαμβευτικό αυτό ποσοστό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της παράταξης «Ήλιδα συμμαχία για το αύριο» και «Ηλιδα 36. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς. Συγχαρητήρια στον συνοδοιπόρο μου Ανδρέα Παπαδάκο. Απόψε έπεσε ένα καθεστώς το καθεστώς Λυμπέρη. Από αύριο δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Εργαζόμαστε όλοι για να φτιάξουμε το δήμο μας.»

Ιδιαίτερα συγκινημένος και ο Ανδρέας Παπαδάκος σημείωσε: «Δεν είμαστε απλά συνδημότες αλλά φίλοι, πάνω από όλα. Δεν θα ασχοληθώ με κανέναν,  όπως έστρωσαν κοιμήθηκαν. Και έχω να πω ότι τα λεφτά δεν κάνουν τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κάνει τα λεφτά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που από κοινού κάναμε το αυτονόητο για να αλλάξει αυτός ο τόπος».