Όταν τα… όνειρα γίνονται πραγματικότητα

4746

Αναρτήθηκαν χθες οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστημιακά τμήματα

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δόθηκε χθες το πρωί, καθώς αναρτήθηκαν στα Λύκεια και της Ηλείας οι πίνακες των βαθμολογιών.

Για μία ακόμα χρονιά αρκετά ήταν τα χαμόγελα των επιτυχιών και στην Ηλεία ενώ σε πολλά σχολεία του Νομού, καταγράφηκαν σημαντικές επιτυχίες υποψηφίων. Σε όλα τα σχολεία της Ηλείας υπήρξαν μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν καθώς μπορεί να μην άγγιξαν το άριστα, αλλά έδωσαν τον δικό τους αγώνα στηριζόμενοι αποκλειστικά με μόνο στις δικιές τους δυνάμεις. Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, με τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Όσοι έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα λήψης SMS μέσα από τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενημερωθούν για τις βάσεις και με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σπύρος Ρασούλης – 18.675, Ιατρική Πατρών

Είμαι απερίγραπτα χαρούμενος που κατάφερα να επιτύχω στην 1η μου επιλογή δηλαδή την Ιατρική Πατρών. Ήταν εξέλιξη που βάσει των μορίων μου περίμενα. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του φροντιστηρίου Άνοδος καθώς και τον Φυσικό, τον Βιολόγο και την Φιλόλογο μου χωρίς πάντα να ξεχνάω την οικογένεια μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!!

Δημοσθένης Σαργέντης17350, Πληροφορική Πειραιά

Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα της πληροφορικής και είμαι πολύ χαρούμενος.

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους καθηγητές μου στο 1ο ΓΕ.Λ Πυργου και τους φροντιστές μου που με βοήθησαν τα δυο τελευταία χρόνια ώστε να φτασω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές!!!

Αργυρή-Μαρία (Υρώ) Χονδραντώνη,  3η στη Θεατρικών Σπουδών Πάτρας

«Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα μόνο ευτυχισμένη μπορώ να νιώθω!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το ταξίδι και στην οικογένειά μου που πάντα στηρίζει με αγάπη σε όλες τις επιλογές μου!! Ευχαριστώ την Παναγία που με αξίωσε να κάνω πραγματικότητα τη προσπάθειά μου!! Καλές σπουδές σε όλους τους φίλους και συμμαθητές μου και μία ευχή : πάντα να κυνηγάμε τα όνειρά μας!!».

Κωνσταντίνος Θανόπουλος –  Πολιτικών Μηχανικών Πατρών

Ήταν ένας αγώνας που τα τελευταία τρία χρόνια συνέδραμαν και οι γονείς μου και οι καθηγητές μου καταλυτικά. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλα τα τα παιδιά στις σχολές που πέρασαν. Το σημαντικότερο είναι να εκμεταλλευόμαστε παραγωγικά της αποτυχίες μας και να μην απογοητευόμαστε. Να συνεχίζουμε δυναμικά και αν κάτι δεν πάει καλά, να μην αλλάζουμε το στόχο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, είχα σκεφτεί αρχικά το Μετσόβειο, αλλά επειδή δεν πέτυχα τα μόρια επέλεξα την Πάτρα.

Ειρήνη Γρηγοροπούλου- Φυσικοθεραπεία Πανεπ. Προπονήσου

Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα της φυσικοθεραπείας και ειμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είναι η σχολή της πρώτης μου προτίμησης.

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους καθηγητές μου στο 1ο ΓΕ.Λ Πύργου και τους φροντιστές μου, που με βοήθησαν τα δυο τελευταία χρόνια ώστε να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές!!!

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Άντα Μυλωνά- 19.640, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου

Πέρασα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, 4η σε σειρά επιτυχίας. Ήταν η σχολή της πρώτης μου επιλογής και την επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να συνδυάσει καλύτερα την αγάπη μου για τις θετικές επιστήμες και ιδιαίτερα τα μαθηματικά, με την πληροφορική και τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση, γιατί ένα δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και οι κόποι τόσων ετών ανταμείφθηκαν. Χαίρομαι που κατά τη διάρκεια της μαθητικής μου ζωής κατάφερα να ισορροπήσω τη μελέτη για το σχολείο και τις Πανελλήνιες με την ενασχόληση μου με διαγωνισμούς και άλλες δραστηριότητες, όπως το πιάνο και τώρα ανυπομονώ για τις σπουδές μου και τη φοιτητική ζωή. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, να πω πως μία ενδεχόμενη αποτυχία στις Πανελλήνιες δεν καθορίζει το μέλλον τους, καθώς θα δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες σε όλους καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους και να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία στα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις την ερχόμενη χρονιά.

Ραφαηλία Σταθοπούλου, 17.390 Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Παν/μιο Πειραιώς 

Νιώθω χαρούμενη και ανακουφισμένη, γιατί όλη αυτή η αναμονή με τις ανακοινώσεις των βαθμολογιών και των βάσεων ήταν λίγο ψυχοφθόρα. Πλέον αισθάνομαι ικανοποίηση που κατάφερα να περάσω σε μια σχολή που ήταν η τρίτη μου επιλογή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου για τη συμβολή τους σε αυτή μου την προσπάθεια.

Γεωργία Αυγερινοπούλου – 18.550, Ιατρική Ιωαννίνων  

Πέρασα στην δεύτερη επιλογή μου που είναι η Ιατρική Ιωαννίνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Περίμενα Ιατρική Πατρών, όμως ανέβηκαν οι βάσεις. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ιατρική και θα ακολουθήσω το όνειρο μου μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους φίλους και φυσικά τους καθηγητές της Ανόδου που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

Διονυσία Βερμέ – 19.075, Νομική Αθηνών

Πέρασα στην Νομική Αθηνών που ήταν η πρώτη μου επιλογή και πραγματικά είναι πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Ήταν ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων καθώς πέρα από τη δική μου προσπάθεια και την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή των καθηγητών μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας της τύχης αλλά με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά. Εισάγομαι σε μία σχολή η οποία μου δίνει πολλές δυνατότητες για την μετέπειτα εξέλιξη μου καθώς μου δίνει σημαντικά επαγγελματικά εφόδια 

Σοφία Λύκου -18.760, Ψυχολογία  Πάντειο

Σήμερα επισήμως έφτασε στο τέλος το κεφάλαιο των Πανελλαδικών εξετάσεων και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Πέρασα 4ης στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είμαι πολύ χαρούμενη καθώς πέτυχα το στόχο μου με πολύ κόπο και τώρα κάνω όνειρα για το μέλλον.

Φώτης Καστής –18.900, Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας 

Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 18900 μόρια. Ήταν η πρώτη μου επιλογή οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολή, για αυτό και την επέλεξα πρώτη. Στο μέλλον μπορώ να ασχοληθώ με τον οικονομικό κλάδο που με ενδιαφέρει πολύ γιατί μου αρέσουν πολύ και τα οικονομικά, όπως και τα μαθηματικά και να ασχοληθώ και με την πληροφορική. Τα μαθηματικά είναι ένας κλάδος που μου αρέσει, άλλωστε έγραψα και αρκετά καλά και ήθελα μια σχολή που να έχει τα μαθηματικά στα μαθήματα. Ευχαριστώ πολύ τα Φροντιστήρια Βόλλαρης που με βοήθησαν πάρα πολύ καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, τόσο στα μαθήματα, όσο και στον ψυχολογικό τομέα…

Παναγιώτης Λαμπρόπουλος  -Πυροσβεστική

Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα τον στόχο μου. Προερχόμενος από πυροσβεστική οικογένειά, ο μπαμπάς μου πυροσβέστης  η επιλογή ήταν εύκολη για μένα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου τους καθηγητές μου διαχρονικά κ ιδιαίτερα τον φιλόλογο κ. Σάκη Παπαδοπούλο που με οδήγησε στην επιτυχία.

Δημήτρης Πένταρης, Πληροφορική Παν. Πελοποννήσου

Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα της πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και ειμαι πολύ χαρούμενος.

Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την οικογένειά μου ,τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕ.Λ Πυργου και τους φροντιστές μου, που με βοήθησαν τα δυο τελευταία χρόνια ώστε να φτασω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές!!! 

3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Σπύρος Γεωργιάδης18.795, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΟΠΑ

«Νιώθω πολύ που κατάφερα να περάσω ως 6ος στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος για τον νέο αυτόν κύκλο που ξεκινάει για εμένα.

Σπύρος Γεωργιάδης – 18800, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ

Περνάω στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και πέρασα 6ος στο τμήμα. Στις βάσεις όσο τις είδα, είχαμε αυξήσεις έως και 1000 μόρια σε όλα τα πεδία. Θεωρώ ότι ανέβηκαν πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι…

Άγγελος Νικολόπουλος17.815, Σχολή Αστυφυλάκων Κρήτης

Νιώθω χαρούμενος και δικαιωμένος γιατί πέρασα εκεί που ήθελα. Έδινα δεύτερη φορά και ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για μένα, γιατί διάβαζα 10-12 ώρες τη μέρα και ξεκίνησα την προετοιμασία μου τον Νοέμβριο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου και τον Θεό

4ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Μελίνα Δημητροπούλου- 19.395, 1η στην Ιατρική Πατρών.

Πρώτη στην Ιατρική Πατρών εισήχθη η Μελίνα Δημητροπούλου, του 4ου ΓΕΛ Πύργου και έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη και χαρούμενη.

Μαρίνα Μπλάθρα- 17.895, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Βόλου

Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, το Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου, και είμαι πολύ χαρούμενη και ανακουφισμένη που τα κατάφερα, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και πέτυχα τον στόχο μου. Τώρα πλέον νιώθω έτοιμη να γυρίσω σελίδα και να ξεκινήσω τη φοιτητική μου ζωή.

Όλγα Μενύχτα17.540, Νομική Κομοτηνής

Πέρασα στη Νομική Κομοτηνής και αισθάνομαι υπέροχα που τελικά κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου. Θέλω μόνο να πω ότι ευχαριστώ πολύ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου στον αγώνα και ότι τελικά τα όνειρα πάντα εκπληρώνονται στο τέλος.

Νίκη Γάβη17.160, Αγγλική Φιλολογία Αθηνών

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην Αγγλική Φιλολογία της Αθήνας, γιατί είναι μια πολύ καλή σχολή και ήταν κάτι που ήθελα, ήταν ψηλά στις επιλογές μου, οπότε είμαι ευχαριστημένη!

Κωνσταντίνος Πανόπουλος18.310, Φαρμακευτική Αθηνών

Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και ανακουφισμένος που τελείωσε όλο αυτό, γιατί ήταν μια απαιτητική χρονιά. Αισθάνομαι επίσης ενθουσιασμένος που ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου, αυτός της φοιτητικής ζωής.

Νικολία Αγωγιάτη-17.850, Ψυχολογία Πάντειο

Ο στόχος μου επετεύχθη καθώς κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή που είναι η Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την αδελφή μου καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο κ. Καραμπέτσου, κ. Σκλαβογιάννη, κ. Καράγιωργα και κ. Αθανασακοπούλου αλλά και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος». Εύχομαι σε όλους καλές σπουδές και στα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου πανελλαδικές καλή επιτυχία και δύναμη.

Γιώργος Μαρκόπουλος –17890, Πυροσβεστική

Ήταν μια απαιτητική χρόνια με αρκετές δυσκολίες όμως είχα φτιάξει ένα καλό πρόγραμμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν οικονομικά και ψυχολογικά για δεύτερη χρόνια τους θείους για την φιλοξενία τους φροντιστές μου για την άψογη συνεργασία και το σχολείο μου το 4οΓΕΛ. Κατά προτίμηση θα δηλώσω σώματα ασφαλείας αλλά πρώτα θέλω να δω που θα κυμανθούν οι βάσεις.

Παρασκευή (Εβίτα) Αντωνοπούλου- 18.700,Νομική Θεσ/νικη

 «Είμαι πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στη Νομική Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί για μένα το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου σ’ αυτόν τον αγώνα μου. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμαθητές μου που τα κατάφεραν και να συμβουλεύσω αυτούς που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούσαν, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους με κάθε τρόπο».

Χαράλαμπος Σταθόπουλος 17100 σχολή Αστυφυλάκων

Η σχολή Αστυφυλάκων ήταν η πρώτη μου επιλογή και νοιώθω δικαιωμένος εκ του αποτελέσματος καθώς ουσιαστικά η ανακοίνωση των βάσεων έδωσε τέλος τόσο στην δική μου αγωνία όσο και στην αγωνία πολλών άλλων υποψηφίων. Θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους πέτυχαν τους στόχους τους καλή σταδιοδρομία και σε εκείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους να πω ότι πάντα υπάρχει και δεύτερη αλλά και τρίτη ευκαιρία αρκεί να το θέλουν και να το πιστέψουν. 

Αντώνης Αντωνόπουλος –17700, Ιστορικό Αρχαιολογικό Ιωάννινα

Μία δύσκολη χρονιά, λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων, έφτασε στο τέλος της. To  Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ιωαννίνων ήταν η τρίτη μου επιλογή, καθώς είχα δηλώσει Νομική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ωστόσο πιστεύω ότι θα δικαιωθώ για την επιλογή μου αυτή καθώς έχει επαγγελματική προοπτική. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή φοιτητική ζωή.

Δημήτρης Τσαμπουρλής – 16330, σχολή Αστυφυλάκων

Προσπάθησα ξανά φέτος για τους στόχους μου και πέρασα στη σχολή Αστυφυλάκων. Είχα αρκετά μόρια διαφορά και ήμουν σίγουρος ότι είχα περάσει. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους και στο φροντιστήριο Άνοδος που με στήριξη άλλη μια χρονιά να πετύχω το στόχο μου.

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Άγγελος Σπηλιωτόπουλος -18200 (2ο ΕΠΑΛ Πύργου )

Η σχολή Αστυφυλάκων ήταν κάτι που επιθυμούσα από όταν πήγα στο γυμνάσιο και τελικά τα κατάφερα. Όμως, κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να πετύχει στόχους μόνος του. Στην προσπάθειά μου αυτή που τελικά στέφθηκε με επιτυχία,  ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω από καρδιάς στους καθηγητές μου για τη γνώση και την υποστήριξη, στους γονείς μου, με ενθάρρυναν και πάνω από όλα αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ευχαριστώ για όλα και τους φίλους μου που επίσης στέκονταν δίπλα μου και στις δύσκολες και στις χαρούμενες στιγμές που επιφυλάσσει κάθε αγώνας. Αυτή είναι η πρώτη νίκη μέχρι την επόμενη!       Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που πέρασαν!

ΓΕΛ ΠΕΛΟΠΙΟΥ

Μάριος Μικελόπουλος, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ

Μια πολύ κουραστική χρόνια έφτασε στο τέλος της, με το τελικό αποτέλεσμα να με αφήνει άκρως ικανοποιημένο, καθώς κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή, στην σχολή Ηλεκτρολόγων μηχανικών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θέμα την οικογένεια μου ,τους καθηγητές του ΓΕΛ Πελοπίου και τους φίλους που μου στάθηκαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα . Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω του καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΚΥΒΟΣ και ΟΡΟΣΗΜΟ ΘΑΛΗΣ υπό την καθοδήγηση των οποίων κατάφερα να συγκεντρώσω μια υψηλή βαθμολογία. Τέλος , αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά φέτος που έκαναν τον αγώνα τους και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Από τώρα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο για όλους μας , μια καινούργια ζωή!

1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ελένη Παπαδοπούλου – 18.897, Νομική Αθηνών

Η σχολή εισαγωγής μου είναι η Νομική σχολή Αθηνών. Βρίσκομαι στους 100 πρώτους κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς οι κόποι μιας δύσκολης χρονιάς επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

2ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Μαρία Δ. Ζιάκα – 18.325, Νομική Αθηνών

Με την ανακοίνωση των βάσεων κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Ο στόχος επετεύχθη καθώς εισάγομαι στη Νομική Αθηνών που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας και στο Φροντιστήριο «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ», τους γονείς μου και όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν παντοιοτρόπως. Το ταξίδι τώρα ξεκινά… Καλές σπουδές σε όλους τους επιτυχόντες!

Γεώργιος Στάμος – 17.200, Πυροσβεστική Ακαδημία

Τέλος καλό όλα καλά. Όπως περίμενα εισάγομαι στην σχολή πυροσβεστικής Ακαδημίας. Αν και ι βάσεις ανέβηκαν πάρα πολύ φέτος τα κατάφερα. Εύχομαι καλή τύχη σε όσα παιδιά πέτυχαν τους στόχους τους και στους υπόλοιπους να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρα τους.

2ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Μαρία-Νίκη Κυριαζή – 19.060, Φαρμακευτική Πατρών

Είμαι πολύ ικανοποιημένη μετά την ανακοίνωση των βάσεων, καθώς κατάφερα να εισαχθώ πρώτη στην Φαρμακευτική Σχολή Πατρών! Το διάβασμα όλων των προηγούμενων ετών απέδωσε πλήρως και πλέον ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται μπροστά μου. Θα ήθελα για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου για την στήριξή τους ενώ θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμαθητές μου!

Νάνσυ Μουτάφη –18.960, Φαρμακευτική Πατρών

ΓΕΛ ΒΑΡΔΑΣ

Αναστασία Τσούλη – 19.300, ΣΣΑΣ Ψυχολόγων, πρώτη σε όλη την Ελλάδα

Με τη βοήθεια της οικογένειάς μου, των προσώπων που αγαπώ και των καθηγητών μου κατάφερα να περάσω πρώτη στη ΣΣΑΣ Ψυχολόγων. Είμαι πολύ ευτυχισμένη επειδή το ονειρεύομαι από μικρή

Διονυσία Ψυχομάνη – 18.840, Νομική Αθηνών

Πέρασα Νομική Αθηνών που είχα δηλώσει και ως πρώτη επιλογή μου, πρόκειται για μια σχολή που είχα ως στόχο όλα αυτά τα χρόνια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον πέτυχα και τελείωσε ο αγώνας των Πανελληνίων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου και να ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά που πέρασαν!

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Νίκος Κυριαζής – 18.705, Ιατρική Ιωάννινα

ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Πέτρος Κοτσέτας – 18.680, Ιατρική Πατρών

Χαράλαμπος Κοτσέτας – 17.480, Κτηνιατρική Καρδίτσας

ΓΕΛ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Αιμιλία Κοργιαλά – 17.760, Βιολογία Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς περνάω στην σχολή που ήθελα, που είναι το Βιολογικό Πάτρας. Ανυπομονώ για αυτή την νέα εμπειρία και είμαι έτοιμη να αποκτήσω καινούριες γνώσεις!

ΓΕΛ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Κωνσταντίνος Αριδάκης – 17.900, Φαρμακευτική Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να περάσω σε μια από τις πρώτες μου επιλογές, την Φαρμακευτική Πάτρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους γονείς μου και τον αδερφό αλλά και τους καθηγητές μου και εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές.