Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε τελική φάση η δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου 1 MW στο Δήμο Ανδρίτσαινας...

Σε τελική φάση η δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου 1 MW στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων

Στην τελική της φάση  βρίσκεται η δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου ισχύος 1 MW στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, μετά την προ ημερών κατάθεση εκ μέρους του Δήμου στη ΔΕΗ, του φακέλου για την έκδοση της προβλεπόμενης άδειας,  προκειμένου να ξεκινήσει  ο διαγωνισμός για την κατασκευή του έργου.

Ο χώρος που θα εγκατασταθεί το Φωτοβολταϊκό Πάρκο ευρίσκεται στην περιοχή μεταξύ των Κοινοτήτων Γρύλλου – Σκιλλουντίας και Πλουτοχωρίου, τον οποίο απέκτησε ο Δήμος για αυτό το σκοπό.

«Στην δημοτική περίοδο που διανύουμε προτεραιότητά μας ήταν η βοήθεια των δημοτών μας στα ζητήματα φτώχιας που τους ταλαιπωρεί και ανεργίας που τους βασανίζει, καθώς  και στο θέμα της ενέργειας που εξελίσσεται σε μείζον.

Τα συσσίτια του Δήμου μας συνεχίζονται, οι Δομές λειτουργούν με επιτυχία. Η διακριτικότητα δε χαρακτηρίζει την δράση τους.

Ο Δήμος μας συμβάλει στην καταπολέμηση της ανεργίας με την απασχόληση ατόμων κρίσιμων ηλικιών και  πάνω από 100 άτομα απασχολούνται αυτή τη στιγμή στον φορέα μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων  κ. Σάκης Μπαλιούκος.

        Παράλληλα η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε την Μ. Τετάρτη,  κατάρτισε όρους για αποκαταστάσεις οδικού δικτύου Δ.Ε. Ανδρίτσαινας και  την ανάπλαση των πλατειών Γρύλλου και Δραγωγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ