Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπικοινωνία Τζαβάρα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του «Υπερταμείου»

Επικοινωνία Τζαβάρα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του «Υπερταμείου»

Ζήτησε δωρεάν παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας

Επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του «Υπερταμείου» (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας – ΕΕΣΥΠ) κ. Γρηγόρη Δημητριάδη είχε ο Βουλευτής Ηλείας και πρώην Υπουργός Κώστας Τζαβάρας, σχετικά με την δωρεάν παραχώρηση του παραθαλάσσιου κάμπινγκ της Κουρούτας στον Δήμο Ήλιδας.

Ο κ. Τζαβάρας εξήγησε αναλυτικά τι ζητά ο Δήμος, καθώς και την τροπολογία που έχει καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή. Ο κ. Δημητριάδης άκουσε με προσοχή τα όσα του ανέφερε ο Βουλευτής Ηλείας, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τον φάκελο του ακινήτου και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει άμεσα ξανά μαζί του.

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, δεν απέρριψε την τροπολογία που κατέθεσε ο Κώστας Τζαβάρας στο σχέδιο νόμου «Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας». Αντίθετα, την αξιολόγησε θετικά, ωστόσο έθεσε το θέμα της γνωμοδότησης από το Υπερταμείο όπου ανήκουν τα 76 στρέμματα της έκτασης, καθώς και την ΕΤΑΔ η οποία έχει διαθέσει προς μίσθωση τα 22 στρέμματα. Εάν υπάρξουν οι σχετικές γνωμοδοτήσεις ο κ. Σταϊκούρας θα εγκρίνει την τροπολογία της παραχώρηση σε επόμενη συνεδρίαση της Βουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ