Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤροπολογία Τζαβάρα για το κάμπινγκ της Κουρούτας:«Θετικό νεύμα» από Σταϊκούρα

Τροπολογία Τζαβάρα για το κάμπινγκ της Κουρούτας:«Θετικό νεύμα» από Σταϊκούρα

Δεν την απέρριψε, την αξιολόγησε και ζήτησε γνωμοδοτήσεις από Υπερταμείο και ΕΤΑΔ

«Θετικό νεύμα» για την δωρεάν παραχώρηση του παραθαλάσσιου κάμπινγκ της Κουρούτας στον Δήμο Ήλιδας, χαρακτήρισε ο Κώστας Τζαβάρας την στάση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στην χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, σε ότι αφορά την σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηλείας.

Ο Υπουργός Οικονομικών δεν απέρριψε την τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηλείας στο σχέδιο νόμου «Πλαίσιο ρύθμισης οφειλών και άλλες φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις, προστασία των συντάξεων από τον πληθωρισμό και άλλες διατάξεις για τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας». Αντίθετα, την αξιολόγησε θετικά, ωστόσο έθεσε το θέμα της γνωμοδότησης από το Υπερταμείο όπου ανήκουν τα 76 στρέμματα της έκτασης, καθώς και την ΕΤΑΔ η οποία έχει διαθέσει προς μίσθωση τα 22 στρέμματα. Εάν υπάρξουν οι σχετικές γνωμοδοτήσεις ο κ. Σταϊκούρας θα εγκρίνει την τροπολογία της παραχώρηση σε επόμενη συνεδρίαση της Βουλής.

Ο Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος είχε συνάντηση για το θέμα με τον Χρήστο Σταϊκούρα χθες το πρωί, είναι αισιόδοξος πως τελικά, μετά τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις, η τροπολογία θα ψηφιστεί.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως στην χθεσινή συνεδρίαση την τροπολογία του Κώστα Τζαβάρα για το κάμπινγκ της Κουρούτας, στήριξαν τόσο ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός, όσο και ο Βουλευτής Ηλείας και επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης. 

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ