Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛάλα: Τα αίτια του θανάτου του 15χρονου Διονύση Αναστόπουλου

Λάλα: Τα αίτια του θανάτου του 15χρονου Διονύση Αναστόπουλου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη μικρή κοινωνία του Λάλα, ο πρόωρος και άδικος χαμός του 15χρονου Διονύση Αναστόπουλου. Ο μικρός Διονύσης έφυγε προδομένος από την καρδιά του την Δευτέρα τα ξημερώματα , όταν οι δύο αδερφές του πήγαν να τον ξυπνήσουν για να πάνε σχολειό και αντιλήφθησαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο μικρός Διονύσης είχε «φύγει» από τη ζωή πριν την μεταφορά του με το ΕΚΑΒ.

Τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του και μία ίωση που τον επιβάρυνε τις τελευταίες μέρες, ήταν αυτά που του στέρησαν το «δώρο» της ζωής.

Η νεκροψία-νεκροτομή έριξαν «φως» στα αίτια του θανάτου του 15χρονου. Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, μια παθολογική κατάσταση της καρδιάς, που γνώριζε η οικογένεια του.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι ο Διονύσης δεν είναι πια μαζί τους. Οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Δήμητρα, τα αδέρφια του Κωνσταντίνα, Λεμονιά και Νίκος αλλά και όσοι γνώριζαν αυτό το παιδί με το φωτεινό βλέμμα και το χαμόγελο χαραγμένο πάντα στο πρόσωπό του.

Η κηδεία του Διονύση Αναστόπουλου θα γίνει αύριο το πρωί, στις 10:30π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Λάλα. Η ταφή θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου, στον Πόθο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ