Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛάλα: Στην «γειτονιά των αγγέλων» ο 15χρονος Διονύσης Αναστόπουλος

Λάλα: Στην «γειτονιά των αγγέλων» ο 15χρονος Διονύσης Αναστόπουλος

«Έφυγε» ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του

Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από χθες το πρωί ο 15χρονος Διονύσης Αναστόπουλος, προδομένος από την καρδούλα του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινότητα του χωριού Λάλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και όλη την Ηλεία. Ο μικρός Διονύσης αντιμετώπιζε αρκετά χρόνια καρδιολογικά προβλήματα ενώ είχε νοσηλευτεί  στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Το χρονικό

Συγκεκριμένα χθες το πρωί οι δύο αδερφές του μικρού Διονύση πήγαν να τον ξυπνήσουν προκειμένου να πάνε στο σχολείο όταν αντιλήφθησαν ότι ο αδερφός τους δεν είχε τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησαν τον πατέρα τους, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και τον Πρόεδρο του χωριού που βρισκόταν σε πιο κοντινό σημείο από τον ίδιο. Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Νικολακόπουλος, έσπευσε άμεσα και έκανε ΚΑΡΠΑ στον 15χρονο, χωρίς αποτέλεσμα ενώ τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του μέχρι το σημείο που τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Ήταν πλέον αργά. Ο μικρός Διονύσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πενθεί το Λάλα

Ο 15χρονος Διονύσης έσβησε λίγες μόνο μέρες πριν τα δέκατα έκτα γενέθλιά του, αφήνοντας πίσω, τους γονείς του Κωνσταντίνο και Δήμητρα, δύο πολύ αγαπητούς ανθρώπους στην κλειστή κοινωνία του Λάλα, τα τρία του αδέρφια, Λεμονιά, Κωνσταντίνα και Νίκο αλλά και τους φίλους και συμμαθητές του.  

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια, με ένα χαμόγελο πάντα χαραγμένο στο πρόσωπό του, κατάφερε να φύγει τόσο πρόωρα από τη ζωή. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα «διαμάντι». Ένα παιδί που μόνο αγάπη σκορπούσε απλόχερα.

Η οικογένεια της «ΠΡΩΤΗΣ» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 15χρονου Διονύση.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ