Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο «MAESTRO» βρήκε τον… Μάστορά του

Το «MAESTRO» βρήκε τον… Μάστορά του

Η Νίκος Μάστορας στη σειρά της χρονιάς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς ο αγαπητός μουσικός και καθηγητής μαθηματικών από τον Πύργο

Ίσως είναι η πιο πολυσυζητημένη σειρά της χρονιάς, με τους περισσότερους γνώστες του αντικειμένου ή μη, να μιλούν για  την κορωνίδα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και όχι αδίκως αφού είναι η πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στο NETFLIX, τη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα, αγοράζοντας τα παγκόσμια δικαιώματά της.

Μιλάμε φυσικά για τη σειρά “MAESTRO” που προβάλλεται στις οθόνες μας από τη συχνότητα του MEGA και έχει «άρωμα»… Ηλείας αφού το πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει η Ηλεία Κλέλια Ανδριολάτου.

Εκτός από την Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα της σειράς υπήρξε και άλλη ηλειακή συμμετοχή από τον ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό μουσικό, αλλά και καθηγητή μαθηματικών, Νίκο Μάστορα. Έναν «δικό μας» άνθρωπο που μέσω της μουσικής του, σμίγει τις ζωές των ανθρώπων… Όποιος έχει την τύχη να τον ακούσει, ξέρει πολύ καλά…

Η «ΠΡΩΤΗ» επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος δέχθηκε  να μοιραστεί την εμπειρία αυτή μαζί μας,  αφού είναι ένας άνθρωπος που τον διακατέχει η ευγένεια και η ανιδιοτέλεια.

«Βρέθηκα στους Παξούς, όπου βρίσκομαι όλα τα καλοκαίρια της ζωής μου για τέσσερις μήνες, αφού είναι ο τόπος καταγωγής μου. Έτσι έτυχε και με βρήκαν και μου ζητήθηκε να παίζω ως κομπάρσος σε τρεις παραστάσεις συμφωνικής της Κλέλιας Ανδριολάτου. Μία φανταστική σειρά, αρκετά σκληρή, αφού εντάσσεται στη κατηγορία «δράμα», θίγοντας τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής, χωρίς βέβαια αυτό να αντιπροσωπεύει τα κοινωνικά και λαογραφικά στοιχεία του μικρού αυτού τόπου που είναι οι Παξοί. Πάντα υπάρχει μία μικρή δόση υπερβολής στην τηλεόραση».

Ερωτώμενος για τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της σειράς Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο κ. Μάστορας τόνισε:

«Ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του. Όπως είναι απλός στο παίξιμό του, έτσι είναι κ απλός στη συμπεριφορά του, χωρίς ηγεμονικό ύφος. Ευγενής, απαιτητικός και τελειομανής. Γυρίσματα και ξανά γυρίσματα μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει, το τέλειο. Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια».

Όσον αφορά την Ηλεία Κλέλια Ανδριολάτου, τη μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο κ. Μάστορας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η Κλέλια είναι ένα εξαιρετικό, ταλαντούχο πλάσμα. Την γνώρισα, βγήκαμε, διασκεδάσαμε όλοι μαζί με την παραγωγή. Ήταν και οι γονείς της εδώ, υπέροχοι άνθρωποι και αυτοί. Πιστεύω ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Κλείνοντας,  ο κ. Μάστορας τόνισε: «Ήταν μία εκπληκτική εμπειρία, είδα τη σημαίνει επαγγελματισμός και από τη πλευρά των παραγωγών αλλά και από τη πλευρά των ηθοποιών.   Ήταν κάτι που το χάρηκαν όλοι. Παραγωγοί, ηθοποιοί και ντόπιοι. Μιλάμε για μία υπερπαραγωγή, δεν είναι μία απλή «παραγωγούλα». Και αυτό είναι ολοφάνερο όταν το παρακολουθούμε στις οθόνες μας, πόσο δε μάλλον όταν το ζεις από κοντά σαν κομπάρσος.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πραγματικά ήταν ένας μαέστρος στη δουλειά του».

Μάντω Ρέβελου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ