Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣκάνδαλο Υποκλοπών: Εκτός Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Τζαβάρας

Σκάνδαλο Υποκλοπών: Εκτός Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Τζαβάρας

Αυτό που ψιθυριζόταν εδώ και ημέρες έγινε πράξη. Ο Βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας αντικαταστάθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, καθώς παραμένει σταθερά εκτός γραμμής κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας για το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών, με την κάθετη αντίθεσή του στην επίκληση του απορρήτου, και όχι μόνο.

Η αντικατάστασή του Κώστα Τζαβάρα έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση, κατά την οποία έχουν κληθεί να καταθέσουν πρόσωπα κλειδιά της υπόθεσης, όπως, ο ανιψιός του πρωθυπουργού και πρώην γενικός γραμματέας του, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο ιδρυτής της Intellexa που εμπορεύεται το Predator, Ταλ Ντίλιαν και οι επιχειρηματίες Φέλιξ Μπίτζιος και Γιάννης Λαβράνος που φέρονται να συνδέονται με τις Krikel και Intellexa.

Το «διαζύγιο» φαίνεται πως ήταν κοινή συναινέσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ζήτησε από τον κ. Τζαβάρα να διευκολύνει την κατάσταση και ο Βουλευτής Ηλείας, σεβόμενος το γεγονός πως έχει εκλεγεί με το κυβερνόν κόμμα, αλλά παράλληλα δεν αλλάζει τις απόψεις του σε σχέση με το θέμα των υποκλοπών, απέστειλε επιστολή στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως δημιουργήθηκε χυδαία σπέκουλα με διαρροές σε μερίδα ΜΜΕ με σενάρια πως η αντικατάσταση του Βουλευτή Ηλείας γίνεται για λόγους υγείας. Κάτι που επ’ ουδενί δεν ισχύει και αποτελεί ντροπή για τους άθλιους εγκεφάλους που τα σκέφτηκαν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ