Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒαρύ πένθος στην Αμαλιάδα και σε όλη την Ηλεία

Βαρύ πένθος στην Αμαλιάδα και σε όλη την Ηλεία

Άδικος ο χαμός του ζευγαριού στην καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με νταλίκα στο ύψος των Τσουκαλεΐκων

Βαρύ είναι το πένθος στην Αμαλιάδα και σε όλη την Ηλεία για τον άδικο χαμό ζευγαριού στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.

Νεκροί είναι η 43χρονη Ελένη Τσακούλη και ο 54χρονος Θεόφιλος Καρλέτσης, παντρεμένοι και γονείς τριών παιδιών. Κάτοικοι Αμαλιάδας που διατηρούσαν επιχείρηση εστίασης σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί όταν μια νταλίκα, που μετέφερε σταφίδα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες,   «δίπλωσε» στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων και συγκεκριμένα στο 14ο χιλιόμετρο. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα ου άτυχου ζευγαριού που ακολουθούσε να προσκρούσει στο βαρύ όχημα.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν η Τροχαία Πάτρας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με επικεφαλής τον διοικητή Νομού Αχαΐας, Βασίλη Σολδάτο, ενώ για αρκετή ώρα χρειάστηκε να κλείσει η εθνική οδός στο ύψος του τροχαίου καθώς η μεγάλη νταλίκα είχε αποκόψει την κίνηση στο σημείο.

Η άτυχη Ελένη Τσακούλη εξέπνευσε πρώτη μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ενώ ο Θεόφιλος Καρλέτσης  οδηγός  του Ι.Χ. νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση αλλά  εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας νοσηλεύθηκε και ο οδηγός της νταλίκας, γεννηθείς το 1952, αλλά χθες βράδυ του δόθηκε εξιτήριο.

 Η  είδηση του θανάτου του άτυχου ζευγαριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη της Αμαλιάδας και βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους .

Τραγική ειρωνεία είναι ο γεγονός πως το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο κομμάτι της Πατρών-Πύργου όπου δεν έχουν γίνει εργασίες οδικής ασφάλειας, δηλαδή από την Κάτω Αχαγιά μέχρι και την Πάτρα. Στο συγκεκριμένο κομμάτι όμως διαχρονικά συνέβαιναν τα περισσότερα δυστυχήματα. Η Ηλεία πλήρωσε και χθες ακόμα έναν βαρύ φόρο αίματος στην καρμανιόλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ