Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗλεία: Ζευγάρι ξέθαψε δυο κιλά κάνναβης σε παραλία

Ηλεία: Ζευγάρι ξέθαψε δυο κιλά κάνναβης σε παραλία

Αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού και όταν τους είδαν να ξεθάβουν τα ναρκωτικά, τους ακινητοποίησαν

Υπό διακριτική παρακολούθηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου δυο Έλληνες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούν ναρκωτικά στην Ηλεία. Όταν τους είδαν να φτάνουν με ένα όχημα σε μια παραλία σε περιοχή του Δήμου Πηνειού, κατάλαβαν ότι δεν πήγαιναν για… μπάνιο!

Κατά την διάρκεια της παρακολούθησης, οι αστυνομικοί είδαν τον άνδρα να ξεθάβει από το έδαφος δύο συσκευασίες με ναρκωτικά οι οποίες ήταν θαμμένες και αμέσως τον ακινητοποίησαν μαζί με την σύντροφό του και τους πέρασαν χειροπέδες. Όταν άνοιξαν τις συσκευασίες, βρήκαν μέσα συνολικά δυο κιλά και 25 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που έκαναν στην συνέχεια στην κατοικία του ζευγαριού, βρέθηκαν ακόμη επτά γραμμάρια κάνναβης. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ