Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔήμος Πηνειού: Στα… μαύρα σκοτάδια ο πιο κεντρικός δρόμος του Τραγανού

Δήμος Πηνειού: Στα… μαύρα σκοτάδια ο πιο κεντρικός δρόμος του Τραγανού

Χωρίς ηλεκτροφωτισμό η μισή οδός Αγ. Νικολάου από την περασμένη εβδομάδα

Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
mixalisdimitro@hotmail.com

Στα… μαύρα σκοτάδια βρίσκεται εδώ και 8 ημέρες η μισή οδός Αγίου Νικολάου στο Τραγανό του Δήμου Πηνειού, ο πιο κεντρικός δρόμος της πόλης. Το πρόβλημα στον ηλεκτροφωτισμό προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα την περασμένη εβδομάδα, όταν, Ι.Χ. προσέκρουσε σε κολώνα του Δήμου, με αποτέλεσμα η κολώνα να κοπεί και μαζί της να κοπεί και ο φωτισμός επί της Αγ. Νικολάου, πριν από την εκκλησία μέχρι και το Μαρκόπουλο.

Οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν στην «ΠΡΩΤΗ» πως υπάρχει φόβος τα βράδια λόγω της πλήρους συσκότισης στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Τραγανού και ζητούν από τον Δήμο Πηνειού να επέμβει άμεσα για και να λύσει το πρόβλημα.

Ι.Χ. προσέκρουσε σε κολώνα του Δήμου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το πρόβλημα .

Νίκος Τσάκωνας, Πρόεδρος Κοινότητας Τραγανού

«Από την προηγούμενη Πέμπτη, η μισή οδός Αγίου Νικολάου, ο πιο κεντρικός δρόμος του Τραγανού, δεν έχει φωτισμό. Όπως πληροφορήθηκα ένα αυτοκίνητο έπεσα πάνω σε μία κολώνα του Δήμου. Έχω ενημερώσει τον Δήμο Πηνειού και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τον κ. Κολοκατίνη για το συμβάν, αλλά ακόμα δεν έχουμε καμία ανταπόκριση, παρότι μου είπε πως θα το κοιτάξουν το θέμα. Είμαστε στην όγδοη ημέρα χωρίς φωτισμό στον κεντρικό μας δρόμο, ένα δρόμο πολυσύχναστο, με μεγάλη κίνηση. Καλό θα ήταν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αποκατασταθεί η βλάβη».

Νίκος Σχίζας, κάτοικος

«Έχουμε πρόβλημα με τον φωτισμό επί της Αγ. Νικολάου. Ο φωτισμός φτάνει μέχρι ένα σημείο και από εκεί και πέρα φαίνεται πως εμείς είμαστε πολίτες β’ κατηγορίας. Έχουμε να δούμε φως εδώ και 8 ημέρες. Κυκλοφορούν πολλοί αλλοδαποί το βράδυ και υπάρχει φόβος. Η αξίωση που έχουμε από τον κ. Δήμαρχο είναι να επανέλθει ο φωτισμός στην περιοχή μας. Το καλοκαίρι δεν είχαμε νερό, τώρα δεν έχουμε φως».

Άγγελος Πανουτσόπουλος, κάτοικος

«Δεν υπάρχει φωτισμός από την εκκλησία μέχρι το Μαρκόπουλο. Έχουμε ειδοποιήσει τον Δήμο και ελπίζουμε να διορθωθεί το πρόβλημα».

Γιώργος Μαραζιώτης, κάτοικος

«Έχω το μαγαζί μου εδώ και δεν υπάρχει φωτισμός, εδώ και αρκετές ημέρες. Η περιοχή είναι μέσα στα σκοτάδια και μπορεί να υπάρξουν ζημιές και κλοπές. Πρέπει να επέμβει ο Δήμος άμεσα».

Θανάσης Καραβέλας, κάτοικος

«Πριν από λίγες ημέρες ένα αυτοκίνητο χτύπησε στη μάντρα και έκοψε μία κολώνα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε φωτισμό. Οι τοπικές αρχές να φροντίσουν άμεσα για την διόρθωσή του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ