Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι πρώτοι των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων μιλούν στην «Πρώτη»: Αρίστευσαν και...

Οι πρώτοι των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων μιλούν στην «Πρώτη»: Αρίστευσαν και ονειρεύονται

Ρεπορτάζ:  Άννα Αγγελίδου, Μιχάλης Δημητρόπουλος, Πάνος Ηλιόπουλος

Αναρτήθηκαν χθες στα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Ηλεία οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων. Αρκετοί ήταν και φέτος οι υποψήφιοι που αρίστευσαν και βρίσκονται πιο κοντά στην φοίτηση τους σε κάποιο από τα τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών εξετάσεων μίλησαν στην «Πρώτη» για τα όνειρα τους και τις φιλοδοξίες τους, ενώ θέλησαν να ευχαριστήσουν και όλους εκείνους που στήριξαν την τιτάνια προσπάθεια τους που έγινε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που ίσως περίμεναν λίγο καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα τα οποία τελικά είχαν….ωστόσο πάντα δίνονται ευκαιρίες αρκεί κάποιος να τις διεκδικήσει.

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Παναγιώτης  Ελευθέριος Τσίρμπας-19.350 μόρια

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου καθώς ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, αν και με σωστό προγραμματισμό υπήρξε και ελεύθερος χρόνος. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών, που θα αποτελέσει πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου».

Αδαμαντία (Μαντώ) Κάτση-18.535 μόρια

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την βαθμολογία μου καθώς ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια θα είναι η πρώτη σχολή που θα δηλώσω στο μηχανογραφικό μου, ωστόσο προσανατολίζομαι στο να δηλώσω κάποια από τις ιατρικές ή την φαρμακευτική. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου σε όλη τη προσπάθεια μου, αλλά και τους καθηγητές μου, τόσο από το σχολείο όσο και από το φροντιστήριο μου».

Άννα Κουμουνδούρου -18.365 μόρια

«Είναι η δεύτερη φορά που έδωσα Πανελλαδικές εξετάσεις. Πέρσι πέρασα σε μία καλή σχολή, ωστόσο θέλησα να πετύχω τον στόχο μου που δεν είναι άλλος από τον Οδοντιατρική και ίσως στο μηχανογραφικό μου δηλώσω και κάποιες από τις ιατρικές σχολές. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη βαθμολογία μου και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για τη στήριξη τους και να ευχηθώ όλοι να πέτυχαν το στόχο τους».

2ο Γενικό Λύκειο Πύργου

Μαρία-Κων/να (Μαριτίνα) Σπηλιοπούλου – 19.300 μόρια

«Νιώθω ανακουφισμένη και χαρούμενη, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες ετών. Ανυπομονώ για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος στη ζωή μου, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στόχος μου είναι να περάσω στο τμήμα Φιλολογίας στην Αθήνα, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η μελέτη της γλώσσας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα και είμαστε όλοι ήρωες. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους γονείς μου, γιατί ήταν δίπλα μου και συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον.  Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους φροντιστές μου για την υποστήριξη στην προσπάθειά μου».

Βασίλης Καραμεσίνης- 19.100 μόρια

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, καθώς στόχος μου είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν δώσαμε εξετάσεις, ενώ παράλληλα νόσησα δύο φορές με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα.  Ένα μεγάλο και απαιτητικό ταξίδι ωστόσο έφτασε στο τέλος του και ξεκινά ένα άλλο με πολύ περισσότερα όνειρα και προσδοκίες.  Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, και τους καθηγητές μου Κατερίνα Χριστοδούλου, Νίκο Σεφέγκο και Κώστα Τσατσαμά για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια τους».

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος-19.325 μόρια

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου παρά το γεγονός ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά και εύκολα κάποιος θα μπορούσε να αποσυντονιστεί. Η φετινή χρονιά απαιτούσε ωριμότητα και αρκετή συγκέντρωση. Πρώτη μου επιλογή θα είναι η Ιατρική Πατρών. Θέλω ωστόσο να στείλω και ένα μήνυμα στους συνυποψήφιους μου, που δεν κατάφεραν να πάνε καλά στις Πανελλαδικές, ότι θα τους δοθούν κι άλλες πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου, τόσο στο φροντιστήριο όσο και στο σχολείο για τη διαρκή στήριξη τους».

Νίκος Λαμπαδίτης-18.425 μόρια

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και νοιώθω δικαιωμένος από το αποτέλεσμα, καθώς στόχος που είναι η Ιατρική ή η φαρμακευτική στην Πάτρα. Θεωρώ ότι θα μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου κάτι το οποίο θα φανεί με την ανακοίνωση των βάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω της οικογένεια μου και τους καθηγητές μου, τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο που ήταν συμπαραστάτες στον αγώνα μου αλλά και όλους εκείνους που βρέθηκαν δίπλα μου το προηγούμενο διάστημα».

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Ειρήνη Πυλαρινού-19.295 μόρια

«Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άνοδος και την βιολόγο μου, που με βοήθησαν στηρίζοντας με ψυχολογικά και βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου μου. Πρώτη μου επιλογή θα είναι η ιατρική Αθηνών».

Ελένη Βαγγοπούλου -19.280 μόρια 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επίδοση μου . Ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης προσπάθειας η οποία βασιζόταν πάνω από όλα στο σωστό προγραμματισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη στήριξη που είχα όλο αυτό το χρονικό διάστημα , τους καθηγητές μου στη Φυσική , τη Χημεία , τη Βιολογία και την Έκθεση που με βοήθησαν όσο τίποτα άλλο να πετύχω τους στόχους μου, καθώς και τους Καθηγητές του 3ου Γυμνασίου, του 4ου ΓΕΛ για την πολύτιμη βοήθειά τους!».

Γεώργιος Ελευθέριος Κωνσταντόπουλος- 17.955 μόρια

«Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να συγκεντρώσω αυτή τη βαθμολογία. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου, τη φιλόλογο και θεία μου Δρ. Δήμητρα Πλαφουτζή, τη βιολόγο μου κ. Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου, τη χημικό μου κ. Μάχη Μπούκη καθώς και το φυσικό μου. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που συνέβαλαν στην προσπάθεια μου καθώς και τον διευθυντή του 4ου Γενικού Λυκείου Πύργου Αριστείδη Ταυλόπουλο για την άριστη συνεργασία. Επίσης ευχαριστώ την οικογένεια μου για τη διαρκή βοήθεια και ολόψυχη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου που αγωνίζονται να διεκδικήσουν μία θέση στα Ελληνικά Πανεπιστήμια».

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου- 17.875 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου, καθώς πιστεύω ότι θα καταφέρω να επιτύχω τον στόχο μου που είναι η εισαγωγή μου στη σχολή πυροσβεστών. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Η συμβουλή μου για όσα παιδιά δίνουν πανελλήνιες είναι ο σωστός προγραμματισμός και η σωστή διαχείριση του χρόνου τους ώστε να μπορούν να συνδυάζουν το διάβασμα με την διασκέδαση τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για τις γνώσεις που μου μετέδωσαν καθώς και την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Μαρία Τζίφα-17.880 μόρια

«Ένας δύσκολος και αρκετά απαιτητικός αγώνας έφτασε στο τέλος του για δεύτερη φορά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με την επίδοση μου , αν και περίμενα υψηλότερη βαθμολογία σε κάποια μαθήματα. Αναμένω τις βάσεις για να δω αν θα περάσω στην σχολή της πρώτης μου επιλογής. Για τους νέους δρόμους που μου ανοίγονται θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προετοιμασία μου και την οικογένειά μου για την συμπαράσταση και την υποστήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!»

Ανδρέας Χαράλαμπος Παναγόπουλος- 17500 μόρια

«Στόχος μου είναι οι σχολές Πληροφορικής της Αθήνας. Ο στόχος μου είναι φαινομενικά εφικτός, δεδομένου την σημερινή βαθμολογία, πράγμα που με έχει χαροποιήσει υπέρμετρα. Σε όλους τους μαθητές δημιουργείται ένα άγχος και μια απαισιοδοξία τις μέρες λίγο πρωτου την ανακοίνωση της βαθμολογίας αλλά εύχομαι η απαισιοδοξία αυτή να διαψεύστηκε όπως συνέβη και με εμένα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει βαθμός ή επιβράβευση που να αντιστοιχεί στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι μαθητές λυκείου για τις πανελλήνιες χρόνια πριν απο τις ίδιες τις εξετάσεις. Αλλά αν κάποιος καταφέρει να περάσει στην σχολή που θέλει τότε έχει ακουμπήσει την επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την βοήθεια που μου προσέφεραν τα 3 αυτά χρόνια, τους γονείς μου και τους φίλους μου με τους οποίους περάσαμε μαζί αυτή την οδύσσεια».

ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Γιώργος Αναγνωστόπουλος- 18.500 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το 20η στα μαθηματικά και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στο Mathisis. Δύο χρονιές άγχους και αφοσίωσης μου έδωσαν τη δυνατότητα να επιτύχω τον στόχο μου και κατάφερα να αριστεύσω. Στόχος μου είναι η σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές μου Δημήτρη Χρυσανθόπουλο μαθηματικό, Μαρία Αθανασοπούλου φιλόλογο και Εύη Βεργοπούλου οικονομικό, για τη στήριξη τους».

Κωνσταντίνος Κατσίμπελης – 16.890 μόρια

«Ευχαριστώ τον καθηγητή μου Κώστα Τσατσαμπά που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη μεγάλη μάχη της ζωής μου! Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς αυτό τον αξιόλογο άνθρωπο που πίστεψε σε εμένα».

1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Δημήτρης Δημητρόπουλος – Μ.Ο. 19.125 μόρια

«Η εμπειρία των πανελληνίων μου αφήνει θετικό αποτύπωμα και ελπίζω οι κόποι όλων των υποψηφίων να ανταμειφθούν και η σχολή που θα επιλέξουν να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την κατανόηση που επέδειξε στις δύσκολες στιγμές μου τους καθηγητές μου που ήταν πρόθυμοι να  λύσουν κάθε απορία μου και φυσικά τους φίλους μου για τα ευχάριστα διαλείμματα από το διάβασμα και το άγχος».

Νικόλαος Ασπράδακης – Μ.Ο. 18.450 μόρια

«Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου και τους καθηγητές μου. Η σχολή που έχω θέσει ως στόχο είναι η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο».

Βασίλειος Φρεζάδος – Μ.Ο. 17.875 μόρια

«Έπειτα από δύο χρόνια συστηματικού και έντονου αγώνα, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι θα  μπορούσα να έχω γράψει ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μου καθώς επίσης και όλους τους καθηγητές μου για τη συμβολή τους στην επιτυχία μου».

2ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ελένη Κουρκούτα – Μ.Ο. 19.070 μόρια

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την  επίδοσή μου. Όλα τα χρόνια σκληρής δουλειάς απέδωσαν. Η πρώτη μου επιλογή είναι η Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την οποία θεωρώ ότι έχω πιάσει, καθώς για την συγκεκριμένη έχω συγκεντρώσει 19.090 μόρια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές μου, που όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή. Τέλος, θέλω να επισημάνω σε όλα τα παιδιά ότι με τις πανελλήνιες τίποτα δεν τελειώνει. Άμα κάποιος θέσει έναν στόχο και μοχθήσει για να τον πετύχει θα τα καταφέρει ανεξαρτήτως από τα εμπόδια που θα συναντήσει».

Μαριάννα Παρασκευοπούλου – Μ.Ο. 19.000 μόρια

«Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη κυρίως ψυχολογικά, καθώς ήταν η δεύτερη χρονιά που διαγωνίστηκα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις . Είχα ένα επιπρόσθετο άγχος καθώς η πρώτη σχολή επιθυμίας  και προτίμησης μου είναι η Ιατρική στην οποία ευελπιστώ, με βάση τα μόρια μου, να φοιτήσω. Οργάνωσα καλύτερα το πρόγραμμά μου  και είχα ένα πιο προσεγμένο και μεθοδικό διάβασμα, ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις των μαθημάτων. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια μου αυτή ήταν πρωτίστως η οικογένεια μου, αλλά  και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο  << ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ>>  και πιο συγκεκριμένα η Βιολόγος μου κ. Τσουμπελή Γεωργία , η Φιλόλογος μου κ. Χωρίκη Βασιλική , ο Φυσικός μου κ. Γεωργακόπουλος Γεώργιος  και ο Χημικός μου κ. Οικονόμου Δημήτρης . Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν κάθε επιτυχία και να μην εγκαταλείπουν ποτέ τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους».

Δημήτρης Λιβανάς – Μ.Ο. 18.900 μόρια

«Συγκέντρωσα συνολικά 18.975 μόρια, βαθμός ο οποίος αποτελεί αποτέλεσμα μιας προσπάθειας και μιας συνέπειας των τελευταίων χρόνων και όχι μιας χρονιάς. Ο  πρωταρχικός μου στόχος είναι να περάσω στη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, τη γιαγιά μου καθώς και τους καθηγητές του σχολείου μου και τα φροντιστήρια Ιδιαίτερο και Εξέλιξη».

Νικόλαος Χριπάτσιος – M.O. 18.700 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η δύσκολη χρονιά και ψυχοφθόρα διαδικασία έφτασε στο τέλος της. Θέλω μάλιστα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου για την στήριξη σε όλη αυτή τη χρονιά και την άψογη προετοιμασία, παρά τις συνθήκες της πανδημίας. Χαίρομαι που κατάφερα να συγκεντρώσω αυτή τη βαθμολογία και θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμμαθητές μου καλό καλοκαίρι και καλή σταδιοδρομία».

Αναστασία Μπερούκα – Μ.Ο. 18.550 μόρια

«Μια όμορφη χρόνια γεμάτη κόπο και προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα μου και νιώθω ότι ανταμείφθηκα. Συγκέντρωσα συνολικά 18.550 μόρια. Ως πρώτη επιλογή έχω το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και τεχνολογίας ενώ ως δεύτερη την σχολή Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και το Παιδαγωγικό ειδικής αγωγής. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου και τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή  αυτής της δύσκολης χρονιάς που διανύσαμε και με στήριζαν καθώς και τους καθηγητές μου τον κ. Σωτήρη Γκρίλλα, τον κ. Πέτρο Θεοδωρόπουλο και τον κ. Παναγιώτη Ταγιο που με εμψύχωναν και χάρη σε αυτούς κατάφερα να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Μαρία Τσακοπιάκου – Μ.Ο. 18.020 μόρια

«Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για όλους μας, λόγω των δύο χρόνων της πανδημίας και των συνεπειών της, τόσο ψυχολογικά-ιδίως σε αυτόν τον τομέα-όσο και με την έννοια ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά κενά στις μαθήτριες και τους μαθητές εξαιτίας της τηλεκπαίδευσης. Όμως, θεωρώ πως όλοι μας καταφέραμε αυτό που μπορούσαμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με βοήθησαν στην πορεία μου αυτή, καθώς και την οικογένεια και τους φίλους μου, που με στήριξαν ιδιαίτερα ψυχολογικά σε όλη αυτή τη διαδικασία. Τέλος, ένα μεγάλο ‘μπράβο’ σε όλους τους υποψήφιους».

Άγγελος-Θεόδωρος Ανδριόπουλος – Μ.Ο. 17.900 μόρια

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη βαθμολογία που συγκέντρωσα σε μια χρόνια με απαιτητικά θέματα σε όλα τα μαθήματα ,και κάτω από δυσμενείς συνθήκες τα δυο τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ θερμά τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να επιτύχω το στόχο μου».

Λουκάς Παρμάκης – Μ.Ο. 17.900 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενος, οι κόποι μιας απαιτητικής χρονιάς απέδωσαν, πέτυχα τον στόχο μου και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο, την κυρία Κόλλια Αικατερίνη, την κυρία Ιουλία Μπάστα και την κύρια Αμαλία Κατοχιανού. Ακόμα την καθηγήτρια μου που μου έκανε ιδιαίτερο μάθημα και ολόκληρη την οικογένεια μου».

Μαρία Πετρούτσα – Μ.Ο. 17.500 μόρια

«Μια χρονιά γεμάτη άγχος και αγωνία έφτασε στο τέλος της. Τα αποτελέσματα ανταποκρίθηκαν στον κόπο και το διάβασμα όλης της χρονιάς αφού οι βαθμολογίες μου είναι πολύ καλές συγκεντρώνοντας από 17.270 έως 17.720 μόρια. Πιστεύω ότι πιάνω την πρώτη μου επιλογή που είναι το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη και γεμάτη άγχος χρονιά αλλά και τους καθηγητές μου από το Φροντιστήριο «Ιδιαίτερο» και από το Φροντιστήριο «Εξέλιξη» για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Αγγελική Αποστολοπούλου – Μ.Ο. 17.400 μόρια

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η διαδρομή έφτασε στο τέλος της .Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επίδοση μου και με τα αποτελέσματα μου , καθώς η συνολική βαθμολογία μου κατά μέσο όρο είναι 17.400 και μου επιτρέπει την εισαγωγή μου σε οποία σχολή πληροφορικής επιλέξω .Θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι ευγνώμων για τη στήριξη που είχα από την οικογένεια μου ,τους φίλους μου , το φροντιστήριο μου το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ που φρόντισε να έχω τις γνώσεις, την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση  για να αντιμετωπίσω τα απαιτητικά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων . Η προετοιμασία για τις πανελλήνιες είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία που απαιτεί πρόγραμμα  και το σύστημα είναι πολύ αυστηρό με εμάς . Για αυτό θέλω να πω στα παιδιά που δεν έμειναν ευχαριστημένα με την απόδοση τους να μην απογοητεύονται και ότι δε κρίνεται η ζωή μας από αυτή τη διαδικασία .Οι πανελλήνιες είναι μόνο η αρχή αλλά όχι η μόνη επιλογή .Θα ήθελα να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή επιτυχία στη γενιά του 2005 που ξεκινάει το δικό της αγώνα με τις πανελλαδικές εξετάσεις !».

ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Σταματία Πετροπούλου – 17.450 μόρια

«Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου, την θεία μου, καθώς και τους καθηγητές μου. Η σχολή που έχω θέσει ως στόχο είναι η Πληροφορική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Κωνσταντία Παπασωτηρίου – 16.950 μόρια

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά οι κόποι μου επιβραβευτήκαν και έχω ως στόχο την σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. «Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου και τους καθηγητές μου».

Γεράσιμος Μέγαρης – 16.380 μόρια

«Συγκέντρωσα από 15780 μέχρι 16975 μόρια (ανάλογα με την σχολή) και στοχεύω για το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ή το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του αντίστοιχου Πανεπιστημίου. Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου και ιδιαίτερα τους γονείς μου και τους καθηγητές μου».

ΓΕΛ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος – 18.970 μόρια

«Μετά το τέλος των πανελληνίων καταλήγω στο συμπέρασμα πως σίγουρα αποτελούν μία ψυχοπνευματικά απαιτητική διαδικασία. Το σύνολο των μορίων που συγκέντρωσα -18.970- σίγουρα φαίνεται φουσκωμένο αλλά προσεγγίσιμο. Αρκετοί θεωρούν τη διαδικασία αυτή σαν την αναρρίχηση του Έβερεστ όμως θα εξομολογηθώ πως δεν είναι έτσι όπως τη προβάλλει η κοινωνία. Αυτό γιατί όσοι έχουν πάθος να ακολουθήσουν το όνειρο τους θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τη σειρά εμποδίων που προκύπτουν σε όλη τη χρονιά, ενώ απόφοιτοι που δεν ικανοποιήθηκαν από τα αποτελέσματα τους αρκεί να θυμηθούν πως δεν είναι οι πανελλήνιες αυτές που καθορίζουν το μέλλον τους! Η προσπάθεια και ο κόπος για την επιτυχία είναι απαραίτητα, όμως η συνεργασία της οικογένειας, των καθηγητών και των φίλων είναι το κλειδί για μία ψυχολογική ισορροπία που απαιτούν οι πανελλαδικές. Για αυτό, ευχαριστώ πολύ τα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα μου και συνέβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα, γονείς, αδέλφια, καθηγητές και στενοί φίλοι. Συνεπώς, ελπίζω οι σπουδές να με βοηθήσουν να ακολουθήσω το ”όνειρο”, κάτι που όλοι επιθυμούμε και πρέπει να κυνηγάμε!».

Γιώργος Κηπουρός – 17.020 μόρια

«Ως μαθητής του τέταρτου επιστημονικού πεδίου συγκέντρωσα 17.020 μόρια και περνάω στην πρώτη μου επιλογή που είναι Οικονομικών Επιστημών στο ΟΠΑ. Νιώθω τεράστια χαρά και ανακούφιση αφού οι κόποι και οι θυσίες μου όλο αυτό το διάστημα ανταμείφθηκαν».

ΕΠΑΛ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Αλέξανδρος Μετσάι – 18.484 μόρια

«Η επιτυχία κάθε ανθρώπου δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου τους γονείς μου καθώς και τους φίλους μου για την υποστήριξη και βοήθεια που μου πρόσφεραν αλλά και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για τις φετινές πανελλήνιες».

Θανάσης Γεωργιλάς – 18.340 μόρια

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους βαθμούς μου. Περιμένουμε βεβαίως να δούμε και πως θα κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές. Πρώτη επιλογή μου είναι η σχολή μονίμων υπαξιωματικών αεροπορίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές και την οικογένειά μου για την βοήθεια σε όλη αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι καλά τελικά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές».

Νικόλαος-Ιωάννης Γιαννακόπουλος – 18.290 μόρια

«Οι Πανελλήνιες είναι ένα εμπόδιο που σχεδόν κάθε έφηβος καλείται να αντιμετωπίσει στη ζωή του με στόχο την ένταξη στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Αποτελούνταν από υψηλά ποσοστά άγχους, κούρασης, θλίψης, καθώς και αγανάκτησης. Ωστόσο αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες που είχα μαζί με τη πειθαρχία μου και την υποστήριξη που είχα από τον κύκλο μου, κατάφερα να καταπολεμήσω οποιαδήποτε δυσκολία υπήρξε και να βρεθώ στην κορυφή της λίστας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου: Σπήλιος Ηλιόπουλος, Μαρία Ζαφειροπούλου και Τάκης Βαρούνης, τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ  Λεχαινών, καθώς και την μητέρα μου, τον θείο και την γιαγιά μου, και τους φίλους μου που όλοι μαζί πίστεψαν στις δυνατότητες μου και δεν σταμάτησαν να με υποστηρίζουν ούτε μια στιγμή».

Μαρία-Ανθή Βυθούλκα – 17.060 έως 18.938 μόρια (λόγω  bonus ως πρωταθλήτρια στίβου)

«Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα γιατί έπρεπε να συνδυάσω τόσο τον πρωταθλητισμό όσο και το διάβασμα για τις πανελλήνιες! Προσδοκώ σε μια μικρή πτώση των βάσεων και την αξιοποίηση του bonus από τις διακρίσεις μου στον αθλητισμό για να πετύχω τον στόχο μου! Ευχαριστώ το Θεό την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου καθώς και τον προπονητή μου για τη στήριξη τους!».

ΓΕΛ ΒΑΡΔΑΣ

Αλέξης Σταθόπουλος – Μ.Ο. 17.980 μόρια

«Συμμετείχα 2η φορά στις πανελλαδικές, αν και την πρώτη έπιασα τη σχολή της επιλογής μου. Άλλαξα γνώμη όμως και αλλάζω και σχολή φέτος μπαίνοντας στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας, γιατί αυτό τελικά με εκφράζει. Διάβασμα με μέθοδο, χωρίς πανικό, αρκετό ύπνο και άθληση θα συνιστούσα και στους επόμενους υποψηφίους. Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο Κατεύθυνση και την φιλόλογο κ. Μαρία Γεωργοπούλου».

Ανδρέας Καραβούλιας – Μ.Ο. 17.600 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο δύσκολος αγώνας έφτασε στο τέλος με την καλύτερη ανταμοιβή! ‘Ήταν μια δύσκολη χρονιά τόσο αυτή όσο και οι δύο προηγούμενες, και απαιτούσε πολύ διάβασμα, πρόγραμμα και ηρεμία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς και την ξαδέρφη μου για την στήριξή τους αλλά και τους καθηγητές μου από το Φροντιστήριο ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ και ιδίως τον Γιάννη Σπυρούλια και τον Παναγιώτη Σούρα για την πολύτιμη βοήθειά τους … Επίσης ευχαριστώ πολύ τον καθηγητή μου, Γιάννη Παπαδόπουλο και όλους όσους πίστεψαν σε μένα». 

ΓΕΛ ΖΑΧΑΡΩΣ

Σωτήρης Μεντής19.000 μόρια

 «Είμαι πολύ ευτυχισμένος από τα αποτελέσματα, καθώς οι θυσίες μου όλα αυτά τα χρόνια έπιασαν τόπο. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον Θεό και από κει και πέρα τους καθηγητές μου, τον φυσικό κ. Διονύση, τη Βιολόγο κ. Κορομάντζου Ήρα, τη φιλόλογο κ. Βούρτση Ζωή και τον χημικό κ. Γιάννη Κουτρουμάνο.  Παράλληλα ευχαριστώ και τους γονείς μου καθώς και την αδερφή μου που ήταν πρότυπο για μένα καθώς και τους φίλους μου».

Γρηγορία Αποστολοπούλου – 18.030 μόρια

«Τελειώνοντας την Τρίτη λυκείου και ως απόφοιτη πλέον αυτό που κατάλαβα είναι ότι στη ζωή όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Τα παιδιά της τρίτης λυκείου δεν είναι ούτε παιδιά θαύματα ούτε ευφυΐες. Είναι απλοί μαθητές οι οποίοι δουλεύουν από το γυμνάσιο ακόμη θέτοντας τις βάσεις γι αυτό που θέλουν να χτίσουν. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθένα καθηγητή μου ξεχωριστά γιατί ήταν τα στηρίγματα μου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στον κύριο Διονύση, στη φυσική στην κυρία Κατερίνα, στην έκθεση στην κυρία Βάσω και στη  βιολογία στον κύριο Ζαχαρία. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην οικογένεια μου η οποία με στήριζε ανελλιπώς.  Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και καλά αποτελέσματα!»

Αναστασία Καραχάλιου – 17.880 μόρια

«Η αλήθεια είναι πως ήταν μια σχετικά δύσκολη χρονιά και φέτος, καθώς μετά από τόσα χρόνια πανδημίας, επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Η ύλη ήταν ογκώδης και τα θέματα ιδιαίτερα απαιτητικά, παρ’ όλα αυτά, με λίγη θέληση, επιμονή και προσπάθεια, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και περήφανη για τον εαυτό μου, αν και χωρίς φροντιστηριακή βοήθεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που πίστεψε σ’ εμένα και με στήριξε μέχρι τέλους, καθώς επίσης και τους καθηγητές του σχολείου για τη βοήθεια που μου προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Γιάννης Γκότσης – 17.800 μόρια

 «Είμαι πολύ ευτυχισμένος από τα αποτελέσματα, καθώς οι θυσίες μου όλα αυτά τα χρόνια έπιασαν αποτέλεσμα.  Θέλω να ευχαριστήσω τους  καθηγητές μου, καθώς και τους  γονείς μου όπως επίσης και τους φίλους μου».

Διονύσης Μπολιάρης  – 17.380  μόρια

 «Υπάρχει ικανοποίηση από τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ τους καθηγητές  μου, τους  γονείς μου και όλα τα κοντινά πρόσωπα που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια».

ΓΕΛ Κρεστένων

Χριστίνα Κοτσώνη – 18.320 μόρια

«Είμαι πανευτυχής, επιτέλους ο αγώνας μου τελείωσε και είδα τους κόπους μου να ανταμείβονται. Για να φτάσω ως εδώ χρειάστηκαν πολλές θυσίες. Στερήθηκα πολλά πράγματα για έναν χρόνο σταμάτησα να βλέπω ταινίες, να πηγαίνω βόλτες και διακοπές τις γιορτές και τα σαββατοκύριακα και γενικότερα να χαλαρώνω και να κοιμάμαι νωρίς το βράδυ. Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς πέτυχα τον στόχο μου, που είναι η Φαρμακευτική Αθήνας».

Φιλιώ Κοπανιτσάνου – 18.260 μόρια

«Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο «Ορόσημο» όπως και τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Κατερίνα Καρνάρου  – 18.160 μόρια

«Η φετινή χρόνια ήταν αρκετά ψυχοφθόρα αλλά ολοκληρώθηκε αισίως . Εχω απομυθοποιήσει τις πανελλήνιες ως προς το βαθμό δυσκολίας , βέβαια ωριμάζεις αρκετά μέσα από τη διαδικασία .Η ικανοποίηση που αισθάνομαι για τα αποτελέσματα είναι μηδαμινή μπροστά στον ενθουσιασμό για την καθολική  αλλαγή της ζωής μου ως μελλοντική φοιτήτρια».

Κωνσταντίνος – Δημήτριος Θεοχαρόπουλος – 18.020 μόρια

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η προσπάθεια μου απέδωσε καρπούς. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου, γιατί οτι καταφέραμε το καταφέραμε μαζί».

Χρυσάνθη Καλογεροπούλου  – 17.580 μόρια

 «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επιτυχία μου ως επιστέγασμα των προσπαθειών μου για το στόχο που είχα θέσει εξαρχής. Η πρώτη επιλογή μου  είναι η ψυχολογία και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους συνοδοιπόρους στον αγώνα αυτό, τους γονείς μου , τους καθηγητές του σχολείου μου , και ιδιαίτερα  την καθηγήτρια του φροντιστήριο  μου».

Ζωή Καράμπελα  – 17.560 μόρια

«Η διαδικασία των πανελληνίων είναι ψυχοφθόρα για κάθε συμμετέχοντα, ωστόσο είναι ένα μόνο στάδιο που απαιτεί αντοχές και συστηματικό διάβασμα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου, οικογένεια και καθηγητές!». 

ΕΠΑΛ Κρεστένων

Νίκος Μπαλαδήμας – 18.360 μόρια

«Ονομάζομαι Νίκος Μπαλαδήμας είμαι από τη Νέα Φιγαλεία και φοιτούσα στο ΕΠΑΛ Κρεστένων. Αντικρίζοντας τις βαθμολογίες μου συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης με κατέβαλαν νιώθοντας ότι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον καθηγητή μου κ. Μπούσμπουρα ο οποίος με βοήθησε σε αυτόν τον αγώνα που έδωσα καθώς και τους υπόλοιπους καθηγητές που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή. Επίσης σημαντικό παράγοντα της προσπάθειας μου αυτής αποτέλεσε η οικογένεια μου η οποία δεν έλλειψε στιγμή από το πλευρό μου και με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Δωροθέα Νιάρχου – 18.140 μόρια

 «Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τα όσα κατάφερα μέχρι τώρα.  Έχω λίγο άγχος καθώς δεν πήγα πολύ καλά στη γλώσσα, αλλά αισιοδοξώ πως θα επιτύχω το στόχο μου».

Γιώργος Παναγόπουλος – 17.790 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένος από  τις επιδόσεις μου, ευχαριστώ τους καθηγητές μου καθώς και τους  γονείς μου οι οποίοι με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ