Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι τρεις πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

Οι τρεις πρώτοι των πρώτων στην Ηλεία

Παναγιώτης Ελευθέριος Τσίρμπας-19.350 μόρια

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου καθώς ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, αν και με σωστό προγραμματισμό υπήρξε και ελεύθερος χρόνος. Στόχος μου είναι η Ιατρική Πατρών, που θα αποτελέσει πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος-19.325 μόρια

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία μου παρά το γεγονός ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά και εύκολα κάποιος θα μπορούσε να αποσυντονιστεί. Η φετινή χρονιά απαιτούσε ωριμότητα και αρκετή συγκέντρωση. Πρώτη μου επιλογή θα είναι η Ιατρική Πατρών. Θέλω ωστόσο να στείλω και ένα μήνυμα στους συνυποψήφιους μου, που δεν κατάφεραν να πάνε καλά στις Πανελλαδικές, ότι θα τους δοθούν κι άλλες πολλές ευκαιρίες στη ζωή τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου, τόσο στο φροντιστήριο όσο και στο σχολείο για τη διαρκή στήριξη τους.

Μαρία-Κων/να (Μαριτίνα) Σπηλιοπούλου 19.300 μόρια

Νιώθω ανακουφισμένη και χαρούμενη, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες ετών. Ανυπομονώ για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος στη ζωή μου, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στόχος μου είναι να περάσω στο τμήμα Φιλολογίας στην Αθήνα, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η μελέτη της γλώσσας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα και είμαστε όλοι ήρωες. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους γονείς μου, γιατί ήταν δίπλα μου και συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους φροντιστές μου για την υποστήριξη στην προσπάθειά μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ