Η Ρούλα θα μηνύσει τον Μάνο για το τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ιριδα

Σε «σίριαλ» εξελίσσεται η κόντρα Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, που φέρεται πως θα προβεί σε τεστ πατρότητας για Μαλένα και Ιριδα.

Νέες πληροφορίες, γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών της Πάτρας, φέρνουν μία ιδιαίτερη συνέχεια στο «σίριαλ» μεταξύ των γονιών τους.

Η φερόμενη ως πρόθεση -αν όχι απόφαση- του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ιριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επιχείρησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του Μάνου, μόλις αυτή πληροφορήθηκε την παραπάνω διάδοση, ότι δηλαδή οπ άλλοτε «έρωτάς» της αμφισβητεί πλέον πως είναι δικά του, το δεύτερο και το πιο μικρό από τα παιδιά τους. Κι αυτό, για πρώτη φορά… δημόσια (αφού δεν διαψεύστηκε η πληροφορία) αλλά κι εντελώς ωμά και απροκάλυπτα, καθότι και μόνο με τη σκέψη, αφήνεται να εννοηθεί πως η Μαλένα και η Ιριδα είναι τέκνα… μια κρυφής εξωσυζυγικής σχέσης της Πισπιρίγκου!

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην «Π» από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης πατρινής κατηγορουμένης.

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Ομως, κατά πληροφορίες της «Π», δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του.

Μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί, η τελευταία πληροφορία της «Π», ότι θα του υποβάλει μήνυση και γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Π» επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί ο κ. Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Η ενέργεια αυτή εφόσον επισημοποιηθεί από την πλευρά του κ. Δασκαλάκη, σύμφωνα με την εντολέα μου «είναι πέρα από τα όρια».

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως θα κατατεθεί μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της μνήμης των παιδιών.

pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ