Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι συμπτώσεις με τα πανάκια που κρατούσαν τα...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι συμπτώσεις με τα πανάκια που κρατούσαν τα παιδιά

Για το πανάκι της Ίριδας είχε μιλήσει και η 33χρονη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζεται, με τις αρχές να αναζητούν στοιχεία στους ιατρικούς τους φακέλους και η επιτροπή των Ιατροδικαστών να ψάχνει για ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες τους.

Η εκπομπή T-live παρουσίασε τις συμπτώσεις με τα πανάκια που κρατούσαν και τα τρία κορίτσια στον θάνατό τους.

Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει η 33χρονη Ρούλα, τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα συνήθιζαν να κρατούν στον ύπνο τους πανάκια. Μάλιστα, στην περίπτωση της Ίριδας που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, το πανάκι εντοπίστηκε στο κρεβατάκι της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το πανάκι της Ίριδας είχε μιλήσει και η 33χρονη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Σε νέα συνέντευξή της, όμως, η μητέρα υποστήριξε ότι ζήτησε το πανάκι της Ίριδας από τις Αρχές για να το κρατήσει ως ενθύμιο, κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, καθώς τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, η μητέρα ανέφερε σε ανάρτησή της ότι ήθελε να δώσει τα πράγματα του μωρού, από την κούνια μέχρι τις τροφές του. Ανάλογη συνήθεια με το πανάκι είχε και η Μαλένα.

Οι αναρτήσεις του ιατροδικαστή

Την ίδια στιγμή, όμως, αίσθηση προκαλούν οι αναρτήσεις του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων με αποσπάσματα από βιβλία ιατροδικαστών που αφορούν στον ασφυκτικό θάνατο.

Η επιτροπή των ιατροδικαστών ψάχνει ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες των τριών παιδιών. Κάτι τέτοιο αν υπάρχει διαπιστωθεί από τις ιστολογικές εξετάσεις των κοριτσιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ