Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑνδραβίδα:Μέσα στην επόμενη ώρα η προσαγωγή του 60χρονου στην Ανακρίτρια

Ανδραβίδα:Μέσα στην επόμενη ώρα η προσαγωγή του 60χρονου στην Ανακρίτρια

Αστυνομικοί εντόπισαν στην Πάτρα το πιστόλι του δράστη της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσ σήμερα ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Μαρτζάκλης το πιστόλι με το οποίο ο δράστης σκότωσε τους δύο γονείς (τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι) βρέθηκε κρυμένο σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας, χωρίς να προσδιορίσει την περιοχή.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο δράστης φαίνεται να μην έχει ομολογήσει πως διέπραξε τις δολοφονίες των δύο παιδιών ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται.

Ο δράστης όπως πίστευαν οι αρχές αναζητώντας στοιχεία από κάμερες ασφαλείας ήδη από το βράδυ της Τετάρτης, είχε διαφύγει προς την Πάτρα και προφανώς κρυβόταν εκεί σε φιλικό του χώρο.

Σε σημείο στην Πάτρα έκρυψε και το πιστόλι που χρησιμοποίησε για τη δολοφονία των γονιών και το απόγευμα της Παρασκευής αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του για να πάρει χρήματα και ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν μερικές χιλιάδες ευρώ στο σπίτι κατά την έρευνα που έκαναν το πρωί της περασμένης Πέμπτης παρουσία δικαστικού λειτουργού, που προφανώς ο δράστης ήθελε να πάρει για να διαφύγει πιο μακριά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ