Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαταζητείται από τις αρχές ο 60χρονος μακελάρης

Καταζητείται από τις αρχές ο 60χρονος μακελάρης

Σοκάρουν τα στοιχεία της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα

*Ο 60χρονος, που καταζητείται  από τις Αρχές, φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, καθώς είχε φροντίσει να μεταφέρει και να στερεώσει με μία μπουκάλα υγραερίου το τρέιλερ προκειμένου να «φορτώσει» ευκολότερα τις σορούς των θυμάτων του

** Oι σοροί τόσο του Armando  όσο και της  Marija εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού, μπροστά από το τρέιλερ, ενώ πάνω σε αυτό βρισκόταν η σορός του τρίχρονου αγοριού

Τις Αστυνομικές Αρχές είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν ο 60χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείται για την τετραπλή δολοφονία στην περιοχή της Ανδραβίδας χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πρώτης» ο 60χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κάτι το οποίο γνώριζαν καλά οι κάτοικοι της περιοχής…. Ο 60χρονος μάλιστα άνδρας ήταν μέλος σκοπευτικού συλλόγου. Η έρευνα στο σπίτι του δράστη, ολοκληρώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές, χθες νωρίς το απόγευμα χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα ευρήματα. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ωστόσο εντός της οικίας, εντοπίστηκε μόνο το όπλο που χρησιμοποιούσε ο 60χρονος στην σκοποβολή και τίποτα περισσότερο, παρά το γεγονός ότι αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι έλεγαν ότι ο δράστης έχει όπλα στην κατοχή του. Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, φέρεται ότι ήταν γιος της ιδιοκτήτριας του οικήματος, όπου έγινε το άγριο φονικό. Στον πρώτο όροφο του αιματοβαμμένου  σπιτιού, όπου ζούσε η οικογένεια, ζει η μητέρα του 60χρονου. Την ίδια στιγμή πολλοί είναι οι κάτοικοι της Ανδραβίδας οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή τους.

Τα στοιχεία του φονικού

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 37χρονη μητέρα και τον 32χρονο πατέρα, των δύο παιδιών ηλικίας, δύο και τριών ετών αντίστοιχα, τα οποία στην συνέχεια σκότωσε- φράσσοντας την αναπνευστική τους οδό.

Ο 60χρονος, που καταζητείται  από τις Αρχές, φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, καθώς είχε φροντίσει να μεταφέρει και να στερεώσει με μία μπουκάλα υγραερίου το τρέιλερ προκειμένου να «φορτώσει» ευκολότερα τις σορούς των θυμάτων του, για να τις «ξεφορτωθεί» στην συνέχεια… Αυτό που φαίνεται ότι δεν είχε υπολογίσει ήταν ότι ο 12χρονος γιος της Marija θα είχε πάει για παιχνίδι και θα επέστρεφε στο σπίτι αρκετή ώρα αργότερα…. Η απουσία του 12χρονου δεν φάνηκε να προβληματίζει τον 60χρονο άνδρα ο οποίος φαίνεται ότι σκόπευε να «επιτεθεί» και στο μεγάλο παιδί της οικογένειας. Αυτό το οποίο όμως δεν είχε υπολογίσει ήταν ότι ο 12χρονος θα επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ απ έξω από αυτό θα βρίσκονταν και άλλα παιδιά, με τα οποία έπαιζαν.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες οι σοροί τόσο του Armando  όσο και της  Marija εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού, μπροστά από το τρέιλερ, ενώ πάνω σε αυτό βρισκόταν η σορός του τρίχρονου αγοριού. Η σορός του μόλις δύο ετών παιδιού, ήταν μέσα στο σπίτι, έχοντας διάσπαρτες κηλίδες αίματος γύρω του. Ο 12χρονος φτάνοντας στο σπίτι του είδε τον μικρότερο αδερφό του στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και αίματα στο πάτωμα της οικίας και προσπάθησε να τον βοηθήσει μεταφέροντας τον.

Χθες το πρωί η ιατροδικαστής Πατρών έφτασε και πάλι στο αιματοβαμμένο σπίτι της Ανδραβίδας όπου πραγματοποίησε και δεύτερη έρευνα αναζητώντας όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία μπορούσε. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, το σπίτι σφραγίστηκε ενώ όταν επετράπη η διέλευση των πολιτών μπροστά από το σπίτι, γείτονες της οικογένειας και κάτοικοι της Ανδραβίδας έφτασαν εκεί αφήνοντας λουλούδια και κεριά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 60χρονος έμενε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, το οποίο έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς

Σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης οικογένειας, το τελευταίο διάστημα, τα θύματα διαμαρτύρονταν γιατί είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η αδελφή της 37χρονης Marija που βρέθηκε νεκρή από τις σφαίρες του 60χρονου, είναι συγκλονισμένη. Ζει στο εξωτερικό, και μίλησε αποκλειστικά στο MEGA όταν την ενημέρωσαν και σαφώς ήταν  αδύνατο, να το πιστέψει.…

«Εγώ το πρώτο που θέλω είναι να βρεθεί ο δράστης, αυτό είναι, είναι τρελό. Εγώ το είχα δει σε ταινία, εγώ έβλεπα πάντα τι γινόταν στην Ελλάδα, με την αδερφή μου στεναχωριόμασταν, λέω «Παναγία μου» όχι ότι θα γινόταν στην οικογένεια μου στην αδερφή μου, όχι, όχι, όχι παιδιά εγώ δεν το πιστεύω αυτό» δήλωσε η αδερφή της 37χρονης γυναίκας.

 «Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν θέλω να το πιστέψω μου φαίνεται ότι είναι όνειρο. Όταν το είδα έχασα τα λόγια μου γιατί εγώ μιλούσα με την αδερφή μου κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα δεν… Δεν… Δεν… Το μωράκι μου, ήταν το ένα 1 χρονών το άλλο 2, η αδερφή μου, είναι απίστευτο πράγμα.»

«Ήταν φτωχοί απλά χαρούμενοι, αγαπητοί ήταν φτωχοί απλά δεν πείραζαν ούτε μία μύγα. Ο γαμπρός μου δούλευε δύο δουλειές και πήγαινε σπίτι και βοήθαγε την αδερφή μου επειδή ήταν τα μωρά, βοηθούσαν ο ένας τον άλλον. Η αδερφή μου ήταν, ήταν η αδυναμία μας. Ήταν πάντα από την ζωή, από υγεία, απ’ όλα.», αναφέρει η αδερφή της μητέρας.

Ο παππούς του 12χρονου μιλώντας στο Tlife είπε πως «γύρισε το παιδί που είχε με τον γιο μου, γιατί είχαν χωρίσει, από όπου έπαιζε με κάτι παιδιά και τους βρήκε όλους σκοτωμένους. Δύο παιδιά που είχε κάνει με κάποιον που συζούσε, σκοτωμένη και η μάνα του και σκοτωμένος και ο πατέρας. Μαζεύτηκαν οι γείτονες, κάλεσαν την αστυνομία και από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία. Ευτυχώς που έλειπε γιατί θα τον έπαιρνε κι αυτόν η μπάλα. Ο γιος μου καλέστηκε από την αστυνομία του Πύργου να πάει να πάρει το παιδί του και τα πράγματά του και να ανέβει στην Αθήνα» κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει ακόμα τον 60χρονο δράστη.

Δ. Χριστοφοράτος

Γιάννης Λέντζας : «Ανθρωπόμορφο κτήνος ο δράστης»

Ανθρωπόμορφο κτήνος χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας τον δράστη του φρικιαστικού εγκλήματος. Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό δεν είναι άνθρωπος αλλά ανθρωπόμορφο κτήνος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν το χωράει το μυαλό του ανθρώπου αυτό που συνέβη, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», ανέφερε, ενώ τόνισε πως ο Δήμος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει το αγοράκι που επίζησε από την τραγωδία. «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί στο αγοράκι. Έχουμε πρόθεση ακόμα και να το υιοθετήσει ο Δήμος μας…», ανέφερε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή του φονικού βρέθηκε στην Ανδραβίδα και στον τόπο του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ