Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑνδραβίδα: Αναζητείται ο 62χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Ανδραβίδα: Αναζητείται ο 62χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Τις Αστυνομικές Αρχές είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν ο 62χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείται για την τετραπλή δολοφονία στην περιοχή της Ανδραβίδας χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες της «Πρώτης» ο 62χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κάτι το οποίο γνώριζαν καλά οι κάτοικοι της περιοχής…. Ο 62χρονος μάλιστα άνδρας ήταν μέλος σκοπευτικού συλλόγου, ενώ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πηγές, εντός της οικίας του, εντοπίστηκαν όπλα για τα οποία δεν υπήρχε σχετική άδεια. Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, φέρεται ότι ήταν ιδιοκτήτης του οικήματος όπου έγινε το άγριο φονικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 37χρονη μητέρα και τον 32χρονο πατέρα, των δύο παιδιών ηλικίας, δύο και τριών ετών αντίστοιχα, τα οποία στην συνέχεια σκότωσε φράσσοντας την αναπνευστική τους οδό.

Ο 62χρονος, που αναζητείται από τις Αρχές, φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, καθώς είχε φροντίσει να μεταφέρει και να στερεώσει με μία μπουκάλα υγραερίου το τρέιλερ προκειμένου να «φορτώσει» ευκολότερα τις σορούς των θυμάτων του, για να τις «ξεφορτωθεί» στην συνέχεια… Αυτό που φαίνεται ότι δεν είχε υπολογίσει ήταν ότι ο 12χρονος γιος της Marija θα είχε πάει για παιχνίδι και θα επέστρεφε στο σπίτι αρκετή ώρα αργότερα…. Η απουσία του 12χρονου δεν φάνηκε να προβληματίζει τον 62χρονο άνδρα ο οποίος φαίνεται ότι σκόπευε να «επιτεθεί» και στο μεγάλο παιδί της οικογένειας. Αυτό το οποίο όμως δεν είχε υπολογίσει ήταν ότι ο 12χρονος θα επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ απ έξω από αυτό θα βρίσκονταν και άλλα παιδιά, με τα οποία έπαιζαν.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες οι σοροί τόσο του Armando  όσο και της  Marija εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού, μπροστά από το τρέιλερ, ενώ πάνω σε αυτό βρισκόταν η σορός του τρίχρονου αγοριού. Η σορός του μόλις δύο ετών παιδιού, ήταν μέσα στο σπίτι, έχοντας διάσπαρτες κηλίδες αίματος γύρω του. Ο 12χρονος φτάνοντας στο σπίτι του είδε τον μικρότερο αδερφό του στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και αίματα στο πάτωμα της οικίας και προσπάθησε να τον βοηθήσει μεταφέροντας τον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 62χρονος έμενε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, το οποίο έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ