Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιημερίδα επαγγελματικής καριέρας στο χώρο του Τουρισμού

Διημερίδα επαγγελματικής καριέρας στο χώρο του Τουρισμού

Ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με τον Όμιλο Xenos Hotels&Resort διοργανώνει διημερίδα την Παρασκευή 10/12 και το Σάββατο 11/12 στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή με θέμα τον τουρισμό, θέσεις εργασίας, δυνατότητα απασχόλησης και πρακτικής άσκησης σπουδαστών στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην διημερίδα συμμετέχουν εκπρόσωποι κρατικών θεσμικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης  καθώς και εκπρόσωποι από τον εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό χώρο με άμεση σχέση τον τουρισμό, ενώ τις εργασίες της διημερίδας καλούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή  10 Δεκεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 21.00

Βασικοί ομιλητές της πρώτης ημέρας είναι οι:

-Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, κ. Γεώργιος Βούτσινος

-Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης

-Δήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

-Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κων/νος Νικολούτσος

-Πρόεδρος Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας κ. Βασίλης Τυλιγάδας

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Δημήτρης Βουδούρης και ο πρ. Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΑΕΔ-άμισθος σύμβουλος του Δήμου Πύργου σε θέματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Απασχόλησης κ. Παναγιώτης Σκαρτσιάρης.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει παρουσίαση του Ομίλου XenosHotels&Resort

Σάββατο 11  Δεκεμβρίου, από τις 10.30 έως τις 15.00

Την επόμενη, και τελευταία ημέρα της διημερίδας θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από στελέχη του Ομίλου XenosHotels&Resort, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αφήσουν τα βιογραφικά τους και να περάσουν από συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ