Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταZαχάρω: Συγκίνηση για το θάνατο του Νικόλαου Φάμελου

Zαχάρω: Συγκίνηση για το θάνατο του Νικόλαου Φάμελου

Διετέλεσε δήμαρχος Ζαχάρως από το 2014-18

Συγκίνηση αλλά και θλίψη στο δήμο Ζαχάρως και γενικότερα στην Ηλεία, όπου ήταν γνωστός και αγαπητός, προκάλεσε ο θάνατος του πρώην δημάρχου Νικ. Φάμελου σε ηλικία 78 ετών.

Ο Ν. Φάμελος ο οποίος καταγόταν από τη Ν. Φιγαλεία, ήταν στρατηγός εν αποστρατεία και διετέλεσε δήμαρχος Ζαχάρως από τα τέλη του 2014 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2018, οπότε παραιτήθηκε από το αξίωμά του.

Στη διάρκεια της θητείας του στη θέση του δημάρχου έκανε συνεχείς προσπάθειες για την επίλυση  προβλημάτων που προέκυπταν στο δήμο, καθώς και για την υλοποίηση αναγκαίων έργων για την περιοχή.

Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια του Νικ. Φάμελου.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Στο μεταξύ συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νικόλαου Φάμελου, εξέφρασε  ο  βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρ. Νικολακόπουλος:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Στρατηγού εν αποστρατεία Νικόλαου Φάμελου, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια τις ένοπλες δυνάμεις μας και με την ίδια συνέπεια υπηρέτησε και τον δήμο Ζαχάρως από την θέση του Δημάρχου από το 2014 έως το 2018.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ήταν άμεσα συνυφασμένη με την αγάπη για τον τόπο του και την ίδια αγάπη εισέπραξε από τους συντοπίτες του. Ξεχώρισε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγένειά του και η περιοχή της Νέας Φιγαλείας αλλά και όλος ο δήμος Ζαχάρως έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Επίσης συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε  και ο  αντιπεριφερειάρχης  κ. Νικ. Κοροβέση για το χαμό του Ν. Φάμελου

«Η Ζαχάρω και η Φιγαλεία από σήμερα είναι φτωχότερη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στρατηγού, του Δημάρχου, μα πάνω από όλα του Ανθρώπου. Το ήθος και η αξιοπρέπεια του Νίκου Φάμελου ήταν το σήμα κατατεθέν του. Και πάλι συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ