Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαταγγελία του Προέδρου της Αγ. Άννας: «Αν παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι θα...

Καταγγελία του Προέδρου της Αγ. Άννας: «Αν παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι θα καούμε σαν τα ποντίκια!»

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι πάνω από την Κοινότητα Αγίας Άννας του Δήμου Πύργου, σύμφωνα με καταγγελία του Προέδρου της Κοινότητας Αυγερινού Παπαδόπουλου. Όπως καταγγέλλει ο κ. Παπαδόπουλος, τρέχει από πόρτα σε πόρτα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο για να βρει λύση και «ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο με τελικό αποδεκτή την κυρία Διονυσοπούλου, υπεύθυνη της Πολιτικής Προστασίας, με την οποία δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε γιατί δεν απαντά στις κλήσεις», όπως τονίζει. «Ρωτώντας αν υπάρχει κάποιος άλλος που την αντικαθιστά η απάντηση είναι ουδείς.

Κάνεις δηλαδή δεν υπάρχει δίπλα στην κυρία Διονυσοπούλου, η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας απαρτίζεται από έναν υπάλληλο. Ποιος κατανέμει λοιπόν τα χρήματα που δόθηκαν για τους καθαρισμούς των δρόμων και ποιος αποφασίζει τι μηχανήματα έργου θα βγουν για να συντηρήσουν τους δρόμους και ποιος αποφασίζει που θα δουλέψουν αυτά τα μηχανήματα. Ρώτησα αν υπάρχει προγραμματισμός και μου είπαν Ναι. ‘Θα ξεκινήσουμε από την Τ.Κ. Γουμέρου και θα προχωρήσουμε προς Αγία Άννα, Πεύκη, Κλεινδιά’, μου είπαν. Μετά από δύο μέρες άλλαξαν τα πράγματα από Γούμερο, Κλεινδιά, Πεύκη, Αγία Άννα.

Όταν λοιπόν έφτασαν στην Πεύκη και περιμένοντας την επόμενη μέρα να έρθουν σε εμένα ξαφνικά χάθηκαν. Σε επικοινωνία που έχω με την Πολιτική Προστασία μου απαντάει πως δεν γνωρίζει που είναι τα μηχανήματα και πως σε λίγο θα με ενημερώσουν. Από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν απαντούν στα τηλέφωνα. Αν οι δρόμοι παραμείνουν κλειστοί και έρθει φωτιά θα καούμε σαν τα ποντίκια! Όλοι εσείς λοιπόν που κάθεστε στα γραφεία σας να ξέρετε ότι τα μηχανήματα δεν τα θέλουμε για να πετάξουμε τα συντρίμμια αν καούμε για μια ακόμη φορά, γιατί τότε είμαι σίγουρος πως θα στείλετε πολλά», δηλώνει ο Αυγερινός Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ